Svadobné piesne

Profilova fotka
Ahojky babule. Chcem sa spytat kolko piesni ste mali vybranych? Davali ste si hrat aj presne nejake napr pri bozku atd.? A co pri vychode z kostole? Ja mam zatial 3 a aj to si nie som ista:) Potesili by ma aj rozne typy od vas, napr aj na piesne so španielskymi slovami:) Svadobná pieseň pri vstupe do kostola - Christina Perri - A thousand years PIANO GUYS VERZIA Prvý svadobný tanec - Shania Twain - From this moment Počas obradu - Ave Maria - Svadobná verzia Svadobné video - Fiera Inquieta
Odpovedať
Profilova fotka
my sme napriklad v kostole na uvod mali mat http://www.youtube.com/watch?v=8Af372... ale nakoniec sa to nejako zrusilo... svadobny tanec sme mali thousand years od christiny perry, svadobne video od labiryntha beneath your beautiful.... inak nic specialne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no lebo ja vobec neviem ako to chodi, napr kolko minut sa ma hrat ta uvodna piesen pri vstupe do kostola, lebo niektore trvaju aj 5minut... a tiez neviem co s piesnami pocas obradu a po... kolko ich ma byt atd... som z toho jelen:)
Odpovedať
Profilova fotka
napadaju ma este tieto piesne:) Air - Johann Sebastian Bach Pachelbel - Canon In D The Notebook Soundtrack: Main Title by Aaron Zigman Enya - Fairytale Gladiator - Now We Are Free (Instrumental) Forrest Gump Soundtrack The Notebook - On the lake The Cider House rules soundtrack James Horner - The Portrait
Odpovedať
My sme mali svadobny tanec from this moment a to bola pecka. A popolnocny sme mali good life od one republic, ale ten sme zacali len my dvaja a po 3 krokoch uz tancovala aj nasa tancuchtiva rodinka , tak sme sa na tom dobre zabavali :)
Odpovedať
Profilova fotka
Forest Gump a James Horner su skvele piesne :)
Odpovedať
Zatial som si ista len popolnocnou - Il divo - Ti amero. Talianske slova. Zalubila som sa do nej na prve pocutie, slova su ako stvorene na tuto prilezitost a mam ju ako zvonenie na mojho buduceho pana manzela. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Veľmi vydarený Love song, pre tých, ktorí chcú mať na svoje sólo slovenskú skladbu, ktorá aj niečo napovie, hudobne aj textovo.... ;-) Dara Rolins & Marián Čekovský "Love song" http://www.youtube.com/watch?v=u1ALpv...
Odpovedať
Profilova fotka
My mame na prvy novomanzelsky jasno : Petra Janu-Uz nejsem volna, ale stale rozmyslam nad popolnocnou piesnou a nemozem na nic prist...ked mne sa paci tolko vela pesniciek :-) =-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, my by sme chceli prvý spoločný tanec veselší, zabaviť ľudí, seba, tak určite budeme mať nejaký mix, sme romantické osoby, ale mame radi aj zábavu :) po polnoci si zvolíme niečo jemnejšie a romantickejšie :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?