Svadobná skupina Triumf, Dubnica. Ako hrajú?

Mal ich niekto na svadbe? ako hraju?
Odpovedať
kolegyna ich mala na svadbe a celkom dobre hraju
Odpovedať
mary667 a mas na nich kontakt?mne by sa celkom hodil :o) ak hej,prosim napis mi ho do IP.dakujem
Odpovedať
ma_ka mas ten kontakt na skupinu triumf?
Odpovedať
jogobela nevies ci nemaju internetovu stranku?? ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ja som pocula, ze nie su velmi dobri. Spevacka vraj velmi skrieka a mladi chalani este mutuju... tak neviem, je to asi vec vkusu.
Odpovedať
caute, hrali u kamosky na svadbe a boli fajn, super sme sa zabavili (urobili dobrú náladu) :-N
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
videla som ich u kamosa na svadbe asi pred rokom, ale neboli az taki velmi dobri.Hlavne ten repertoar, same stariny... Skor odporucam skupinu Bonita. ta je fakt dobra a vidiet, ze uz maju vela odhrateho.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Takze skupina triumf sa nam rozpadla, ale mozem odporucit dalsiu ovela lepsiu skupinu a to je : ritmo. A co sa tyka triumfu, v terajsej situacii, keby aj chceli dalej pokracovat by som neodporucala, aby si ju niekto zajednaval, pretoze v momentalnej zostave, tam ostali len amateri :)))
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Bola som v septembri 2010 na svadbe, kde hrala skupina Triumf, takže nie je pravda, že sa rozpadli. Hrali výborne a podľa môjho názoru sú dobrí muzikanti a zároveň aj super ľudia. Určite odporúčam ;-)
Odpovedať
AHojte, ja by som len odporucila skupinu Bonita z PB, neboli sme na svadbe kde hrali, ale nasli sme ich na nete a aj kontakt na nich maju tam aj kalendar akcii, tak sme sa pozreli kde budu mat najblizie verejne vystupenie, mali ho minuly vikend v PB na jarmoku, hrali uzasne, atmosfera super, hrali aj moderne a aj ludovecky, bola som z nich velmi milo prekvapena, bolo tam vela mladych ludi ktori sa velmi zabavali, mne osobne prisli ako zohrati tim, ktori maju uz nejake tie podujatia a svadby... odohrate. Avsak neviem kolko si pytaju za hranie na svadbe.. tolko moj nazor :-) mozno pomoze mozno nie
Odpovedať
Ja som sa zúčastnila veľa akcií, či už zábav, svadieb alebo iných príležitostí kde hrala táto skupina. Podľa mňa sú to skvelí ľudia, výber skladieb je široký a dokážu sa prispôsobiť, myslím, že pre všetky vekové kategórie. Hrajú podľa mňa staršie, ale i mnoho nových skladieb. Ja si myslím, že speváčka veľmi pekný hlas, sto ľudí sto chutí a myslím, že nie iba ona, ale všetci vystupujú na výbornej úrovni v tomto súčasnom zložení. Určite sa rada ja i moji kamaráti zúčastníme ďalšej akcie, kde budú mať možnosť hrať. Ďakujem skupine Triumf za veľa pekných zážitkov z akcií, ktoré nám ich piesňami a prítomnosťou spríjemnili. Ste výborný. Vaša fanúšička Evelin :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
ahojte, triumf som videla len raz na zabave a nejak obzvlast ma nenadchli. Pacila sa mi Bonita, ale ta je dost predrazena.
Odpovedať
Hľadám tiež nejakú skupinu na svadbu a našla som tento odkaz, tak som sa rozhodla že pridám aj ja krátky príspevok. Boli sme tento rok na plese kde hrala skupina Banaband. Ničím špeciálnym ma nezaujala. Zdalo sa mi že majú veľmi dlhé prestávky a krátke kolá na tancovanie. Hrali väčšinou staršie pesničky. Na konci plesu sa mi zdalo, že je spevák opitý. Toľko ku skupine Banaband. O hudobnej skupine Bonita, Triumf som počula, ale nemala som ešte príležitosť aby som si ich vypočula.
Odpovedať
Profilova fotka
Zaujimalo by ma na akom plese to bolo.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ja len čakám kedy tá Lucia vystriezve a spomenie si kde to bola na tom plese kde hrala tá skupina BanaBand, asi bola taká triezva že si za 4 mesiace nemôže spomenúť a odpísať. :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?