Svadobná skupina Atlantic-music. Ako hrali?

Ahoj chcela by som sa spýtať, či ste už niekto mal na svadbu skupinu atlantic-music, a ak áno, tak mi prosím napíšte ako hrali.
Odpovedať
Prosím, nemáte žiadnu skúsenosť s touto kapelou, neviem či ju zajednať. Tá kapela je z Považskej Bystrice.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
kaylina • Včera o 21:19 Ahojte, rada by som Vas poprosila ci ma niekto informacie o kapele Atlantic music z Povazskej Bystrice. Tato nas najviac oslovila co sa tyka repertoaru aj demo nahravok. Nemali ste ich niekto na svadbe? Dakujem luko • Včera o 21:21 my sme mali z PB Bonitu, ti boli uzasni, ale tu tvoju nepoznam.
Odpovedať
Profilova fotka
lorelay6 • Dnes o 10:08 mile nevesticky! v ziadnom pripade si nerezervujte skupinu atlantic z povazskej bystrice, okrem toho ze nevedia hrat, nemaju ani len slusne spravanie!! velmi ma sklamali!!!!!!!!
Odpovedať
ja som ich mala objednanych na svadbu, no mala som taky zly vnutorny pocit a nakoniec to dopadlo tak, ze na nas termin (od nas mali uz aj zalohu 50eur), mali nahlasenu este jednu svadbu!!! tak sme ich zrusili a zalohu nam samozrjeme nevratili a ,,pan" pokladnik este krical, ze ci som normalna ked chcem spät zalohu! inak o tom zruseni sme im dali vediet dopredu o 7 mesiacov!!!!
Odpovedať
lorelay: a nechapen preco ste ich zrusili vy,ked oni mali nahlasenu este jednu svadbu...to oni vam oznamili,ze maju este jednu svadbu na vas termin???
Odpovedať
nie =) ono to bolo tak, ze som poprosila jednu znamu nech im zavola, ci maju volny termin prave na ten datum, kedy sme mali my u nich rezervaciu! No a pan veduci nemal problem povedat, ze su volni a rovno si pytat aj zalohu, pricom my sme im zalohu uz dali! dufam,ze som to vysvetlila, lebo je to zamotane
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
marmir • Dnes o 09:39 Ahojte, hrala na svadbe niekomu skupina Atlantic z PB? A ako. Ďakujem ------------------------------------------------- odpovedat marmir, nie domike007
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Ahojte kočky máte niekto skúsenosti s touto kapelou ATLANTIC
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?