Svadobná skupina alebo DJ zo Žiliny. Prosím poraďte

Prosim vas mate niekto kontakt na nejaku skupinu, potrebujem niekoho zohnat kto by nam hral iba pri dome a pred kostolom, lebo na svadbe mame DJ, pripadne este ak ste mali odcepcovanie - ak mate tiez kontakt a kolko vas to vyslo... vopred dakujem!
Odpovedať
Profilova fotka
No my máme pred domom a pred kostolom a pre sálou objednaných Terchovcov ... cena cca 150-200€, počet asi 6 chlapov. Ak by si chcela, napíšem Ti na nich číslo. A na čepčenie máme súbor z Veľkého Rovného a cena 100€, asi 15-20 minút, a sama si môžeš vybrať, či ženy alebo mladé dievčatá.
Odpovedať
@zanett8 ak ta mozem poprosit posli mi teda do IP kontakt na tych terchovcov, dakujem! s odcepcovanim zatial vaham, neviem ci si to dame ci nie, ja by som aj chcela ale priatel moc nie, ze su to traposiny ;-) tak uvidime...
Odpovedať
Profilova fotka
@katinka818 my mame pred dom troch panov zo strečna, cena cca 50 - 60 eur pred dom a kostol. podmienka je,ze musis pre nich prist autom,lebo auto nemaju. mne idu hrat tuto sobotu.
Odpovedať
Profilova fotka
Tí Terchovci prídu sami, ale osobne som ich hrať nepočula. Ale boli hrať aj na svadbe brata môjho drahého a tí boli spokojní. A s tým odčepčovaním aj ja váham. Mne sa to takisto páči, ale svokre nie. To som si len zisťovala info ... Nie som ešte napevno rozhodnutá. Kontakt Ti napíšem, keď prídem večer domov :)
Odpovedať
ahoj, my sme mali chlapov z Vadicova, boli perfektní, ludom sa velmi pacili, poslem kontakt do IP. Stoja okolo 80-100 €.
Odpovedať
A ešte k čepčeniu, my sme mali na svadbe FS Roszutec a bol to najkrajší a najsilnejsi zazitok pre nas, aj hosti, takze odporucam:-)
Odpovedať
@zanett8 ja tiez neviem co urobit s odcepcenim... vcera som to tak nenapadne nacrtla mojmu nastavajucemu ked sme pozerali 4 svadby na markize :-D a ze on take traposiny nechce, ze bude rad ak vsetko prezije, lebo ze byt stredobod pozornosti cely den je prenho strasne :-) tak fakt neviem... ked som pozerala nejake svadby, tak sa mi to odcepcovanie velmi pacilo - taky "emotivny" zazitok... no uvidim mozno ho este spracujem... a ked nie, tak sa pojdeme o polnoci prezliect a potom by sme isli von a pustili by sme tie balony stastia, to by som velmi chcela, len ich musim este objednat.
Odpovedať
a ozaj dakujem za kontakty ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@nastasyk mohla by si mi prosim ta napisat ako si ich skontaktovala a kolko si zaplatila?
Odpovedať
@ekos11 teraz neviem koho myslis:-) na FS Rozsutec som nasla cislo na stranke a na Vadicovcov mozem poslať do IP.
Odpovedať
FS Rozsutec ale mozes aj Vadicovcov :-) Dakujem velmi pekne za informacie x
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
@nastasyk mohla by som ťa poprosiť o kontakt na vadicovcov - chceli by sme nejakú doplnkovu hudbu popri svadobnej hostine a potom aj odcepcenie vopred veľká vďaka :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
Kapela Fantom - specialna akcia v Zilinskom regione!!! Viac info.najdete v nasom profile,alebo na webe ;-) ...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Profilova fotka
@zanett8 mohla by som poprosit tel kontakt? Ďakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?