Svadobná skupina a kameraman. Aké sú dobré ceny?

Profilova fotka
Ahojte, rozmyslam mat na svadbe zivu hudbu a vyhladala som si kontakt na kapelu Gin-tonic. Pytaju 950 eur plus cena ubytovania. Kedze nemam skusenosti tohto druhu, neviem ake su cenove relacie ostatnych kapiel a ako su dobre. Nie je tato cena prilis prehnana? Zaplatili by ste tolko? Tiez som dostala kontakt na kameramana, ktory si pyta 1000 eur. Myslim, ze tieto ceny su nadhodnotene na slovenske pomery. Taketo ceny su akceptovatelne v zahranici, ale na Slovensku? Aky mate vy nazor?
Odpovedať
Profilova fotka
@lovik co sa kapely tyka, bezne sa plati 80-300 e na hlavu. neviem, aku mas predstavu, ale mozno by som na tvojom mieste siahla radsej po kapele ludovej, ktora ma v repertoari nielen ludovky. casto zahraju rozne zanre a da s nimi dohodnut :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lovik a to je v BA alebo kde, tiez sa mi to zda nejak vela. my sme platili 200, ale boli to znamy a konkretnu sumu si nepovedali.
Odpovedať
Profilova fotka
kapela Esprit je z Michaloviec, takze tam sa musi platit extra na cestu a ubytovanie...a kameraman r 65 z Krupiny, cize tam si tiez pyta ubytko, atd...Je to jedine, co som si vyhladala ako na urovni. Problem je taky, ze nemam skusenosti v tychto smeroch a ani ziadne pozitivne kontakty alebo dobre referencie od tych, ktori boli spokojni.. Aka kapela hrala vam na svadbe?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?