Svadobná pieseň po francúzsky. Dajte nejaké tipy

Profilova fotka
Ahojte baby, hladam nejaku peknu skladbu na prvy tanec ale mala by byt en français :-D . Mam par tipov na edith Piaf ale hladam nieco trosku modernejsie :) Kto poradi? Dakujeeem!
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem, či sa to hodí, je to trochu rýchlejšie, ale je to úžasná pieseň: http://www.youtube.com/watch?v=W-Ap2q... Ak ma ešte niečo napadne, napíšem.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj barbora, dakujem! a navyse to ma krasne slova:)
Odpovedať
skus berger alebo cabrel...je to krasne
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, tá pieseň je krásna :-) , tiež by som chcela niečo vo francúzštine, ak by ste našli ešte niečo pekné, hoďte link...ja idem tiež hľadať.... ;-) barbora_h, videla si predpoveď počasia na náš deň D? :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Až teraz... veď včera či kedy tam bolo ešte len 10% zrážiek... :-( To je strašné... väčšina hostiny má byť na terase, aj tancovať sa má tam.... asi sa rozplačem :-( Ale treba byť optimistické, určite sa vyjasní!!!! Idem to vybaviť u toho tam hore :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Rhodosbb: Edith Piaff ma krasne valciky napr. Padam alebo Patrick Bruel - les amants de Saint Jean
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem tortelinka za tip!
Odpovedať
Profilova fotka
mimiska, les amants....je veľmi rýchly valčík, asi by sme nestíhali prepletať nohami :-D , ale tá pieseň od barborky Emmanuel Moire - Mon essentiel je úúúžasná, včera som ju dala vypočuť aj nastávajúcemu a súhlasil :-) slová sú nádherné, síce im budem rozumieť iba ja :-D a snúbencovi ich preložím, ale úplne som sa do nej zamilovala. Ešte neviem, či s ňou nebude mať problém DJ, dúfam, že nie, lebo zháňať CD už nestihnem...V nedeľu máme nácvik nášho svadobného valčíka už na túto pesničku, už sa teším :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte :-) tak my už máme po tom, bolo to krásne, všetko dopadlo podľa našich predstáv :-) 1. manželský tanec sme tancovali na Emanuelle Moire - Mon essentiel, ďakujem ešte raz Barborke za typ, dokonca aj kameraman si túto pieseň spomedzi všetkých vybral na naše svadobné flash video...Vy ste ako dopadli Barborka?
Odpovedať
aj ja hladam valcik vo francuzstine nemate nejaky tip este ? Inak v hlave mi znie jeden valcik len neviem ako sa vola ... ach jo ako ho najdem? :-(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?