Svadobná kapela ARTES alebo AVANTI?

ma niekto skusenost is touto kapelou? vcera som obvolala asi 6 kapiel, a z toho 4 uz boli obsadene na nas termin. rozhodujem sa medzi Artes a Avanti, pripadne uvitam ine navrhy.. artes nam drzia termin dnes, tak sa musim rychlo rozhodnut ktoru zoberieme. Hlavne ma zaujima sirka repertoaru, ci hraju aj sucasne, ci vedia rozne ludovky, klasicke evergreeny atd? prosim poradte
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj...my sme chceli Avanti, su suprovi,ale dost obsadený...my mame svadbu 5.maja a uz mali obsadený termin,...ale ak by som ti mala poradit tak radsej AVANTI :)
Odpovedať
dakujem ,pozerala som par videi.. dost ma zaujala ta spevacka, krasne spieva a maju flexibilny repertoar aj tym, ze su mladi , tak viac sucasnej hudby, ale na druhej strane v niektorom videu na youtube sa mi zdalo ze gitarista hra jeden akord dookola ak klavesak sa velmi netvaril ze realne hra.. ci ta hudba neni skor len pustena na sposob karaoke?
Odpovedať
ani jednych sme nevideli nazivo, takze tazko sa je takto z ukazok rozhodovat :(
Odpovedať
Pozrite sa moze Vam byt jedno, ci maju nieco nahrate z hudby dopredu alebo nie...kapela tak ci tak vie vygradovat neskutocnu zabavu a je to vzdy lepsie ako len samotny Dj. Pri kapele, ktora vsetko poctivo odspieva, nie je zarucene, ze to bude dobre...
Odpovedať
v dnešnej dobe...skoro všetky kapely hrajú ako karaoke...takže v podstate je jedno či si vyberiete Artes alebo Avanti, obe tieto kapely hrajú na spôsob karaoke...vyberajte podľa toho, či chcete tam mať aj moderné hity, ktoré "hrá" skupina Avanti, ktorá hrá aj ľudovky a staré hity a navyše speváčka krásne spieva..alebo iba ľudovky a sem tam nejaké staršie hity, ale speváčka nie je taká dobrá ako zo skupiny Avanti:)
Odpovedať
Cavko mam skusenosti s oboma kapelami.Kazda je svojim sposobom v niecom dobra. AVANTI DOBRY SPEV hlavne spevka a gitarista ale karaoke jak vysite, ASPON KLAVESACI. Druhe hlasy z playbacku, staci pozriet ked spieva spevka. Urcite nemaju procesor na dual spev. Artes viacej ludove a monotonny styl. Snazia sa hrat okolo stolov ale hraju len pre seba kedze su hudobne limitovany a vedia hravat len v dvoch troch stupniciach co nevyhovuje vecsine ludi. Bola som na svadbe kde stali uprostred saly a spievali len sami sebe. trosku cudne. Je viacej alternativ. Gro asi SYNKOPY,PROBLEM,YUVENTEUS,SORRY,ARTIX,XTIME,PROGRES,PROFIT....samozrejme aj AVANTI , ARTES,POHODA iNAC DALSIE KAPELY aj cenovo dostupnejsie su na stranke klubu mipanorama michalovce.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
JEDNOZNACNE AVANTI ODPORUCAM
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Avanti je zaručená voľba. Majú široký repertoár od ľudoviek, cez evergreeny až po súčasné skladby. Vedia urobiť dobrú zábavu, a o to predsa na svadbe ide ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?