Svadobná hudba. Poraďte mi dáke pesničky.

ahojky, ideme mat malu svadbu, hudbu si zabezpecujeme sami, uz dva dni hladam pesnicky, dosli mi vsetky napady, ludovky mam vsetky len by to chcelo nieco veselsie ale aj pre starsie kategorie, ak mate nejake tipy prosim napiste
Odpovedať
ahoj leilika, my sme mali malú svadbu a tiež vlastnú hudbu, púšťali sme semzi senzus, ale to som vedela, že pôjde, cigánske, taliankse hity, a poto diskotékové hity 2008 a 2009, vondráčkovú, las ketchap a podobné hity. Tie moderné ani veľmi nešli :-) .
Odpovedať
Profilova fotka
leilika,zo skusenosti viem, ze ludia sa budu urcite bavit chvilku na ludovky, ale potom urcite pojdu vesele 80.roky, senzus, salco, talianske hity. z tych kvazi modernych by som odporucila len take tie klasicke odrhovacky typu las ketchup ako pisala sunnygirl. tento vikend som bola na plese, kde jednoznacne isla macarena, jede jede masinka, repete mix, luna-bailando (to je koniec 90.rokov tusim), rednex, boney m-to odporucam. s pomalymi pesnickami by som to velmi neprehanala, aj ked aj tie patria na svadbu jednoznacne :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
ahojte, tiež mam podobný problém, mam malinku svadbu okolo 35 ľudí, a hudbu si zabezpečujeme sami...teraz tak blúdim po nete a hladám nejaké pekné tancovačky...niečo typické...má niekto nápad a poradi??? :-.
Odpovedať
Ahoj! urcite zaberu CDcka skupiny Kmetoband, Gin-Tonic, Zaragoza, Bonny-M... na to sa mi ludia dost bavia (som DJ)
Odpovedať
Dakujem veľmi pekne, Kmeťa a bonny-m som si už dala :-) a teraz idem pohladat Gin-tonic a Zaragoza...lebo netusim čo to je...ale sa tesim...dakujem este raz...
Odpovedať
Prosim o radu, ani mi nechcem Dj, svadba do 30 ludi, ale ako potom s ozvucenim? dakde poziciavate? alebo beriete vlastnu vezu z domu? a ako hudbu vonku? Dakujem
Odpovedať
Ahoj, jej tak to niesom sama...mne sestra zhána niečo silnejšie (myslím rádio s reprakmi...)nechcem mať len také obyčajne radio čo mam doma - zle ozvučenie... katkazu z akej hudby si robiš CD? ja tam mam nejaké sladačiky ako Andrea Bocceli (prvý tanec),... Láska, Báječná žena, Je taim, Správne dievča, Senzus...maš aj ty nejake napady?
Odpovedať
Slecna, tak toto ja vobec netusim, ze co sa bude hrat... Ale asi taky trosku iny styl, lebo mne muzik vo vsetkom vyhovel a v tomto sa chcem prisposobit ja jemu, takze asi taky dajaky mix ktory bude uplne neutralny Roxette, Bon Jovi, Metalica, dajake soundtracky... urcite nie slovenske a ceske partyhudbicky... On to vyslovene neznasa!!! vlastne som sa ale nad tym este nezamyslala, ze co..iba viem, co urcite nie :-D tak sa zamyslam: Abba, Robie Williams, U2, Depeche Mode, Madona, Wet wet wet, Ronnan Kiting, Whitnie Huston, Jackson, Serch Tankian, System of Down, Limp Bizkit :D, Lionel Richie, Lucie, Bocceli tiez moze byt, to Je taime spieva Lara Fabian, Queen, R.E.M., Morchiba, Kely Clarkson, Pink, Celine Dion, Leonard Cohen..... (sory za gramatiku, neviem, ako sa vsetci pisu) No dobre tancovacky boli napriklad v repete, ak by som mala klasik hudbu tak urcite Az bude pokosena trava a take.... BonyM, Abba, Elán, Ricchi e Poveri, toto Cutuno, Fontana pre Zuzanu, diskopribeh.... Baby, ale ja napr nechcem napalovat CD ale napojit notebook k vezi a pustat hudbu z PC...spravim si jeden subor takych akoze prvy tanec a tanec s otcom a potom jeden taky co uz bude hrat az do rana, co vy na to?
Odpovedať
ahojte, trosku oprasujem temu, neveite mi poradit nejaku hudbu na malu svadbu? Myslim nieco nie moc tanecne, ale ani nie uplne sladaky, nieco take prijemne na pocuvanie pri obede...dakujem ;-)
Odpovedať
zuzikka, skus nieco z mojjich hore menovanych, plus napr Shade, Enya... aj ja mam obdobnu predstavu
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, tiež si hudbu zostavujeme my a ideme tak nejak po rokoch. Máme výber hitov od cca 60 rokov až do dnes a pretrieďujeme si pesničky, ktoré sa hodia na svadbu. Teraz to už len nejak dávame do súborov, aby šli rovnaké kolá napr. ABBA, BeeGees, Bony-M jedno kolo Beatles...ďalšie kolo atď. Tak ako písala katkazu, tak aj my budeme mať notebook na ktorom budú napojené repráky a tiež nám pojdu pesničky za sebou. Prvý tanec bude na pesničku Everything's Allright z filmu Jesus Christ Superstar(nacvičíme si tanček :-)) a za ňou pojdu ešte dve z toho istého filmu a to si zatancujeme s rodičmi potom už pojdu pesničky zaradom tak, že najskor nejaké tie aj pre staršie ročníky, niekde v strede cigánske a potom stále niečo viac pre nás... zuzika, ak chcete pesničky len ako podmaz, tak záleží aj od okolia, kde budete a čo počúvate. Mne sa k jedlu hodí aj Apocalyptica, ale aj Celtic Guitar a to asi budeme mať, pretože máme svadbu na zámku...od mala mám vritú cimbálovku ako jedlo k obedu, pretože vždy pri nedeľnom obede sme mali zapnuté rádio a práve také tie cimbálovky nám hrali k jedlu. Ako to spravíte s prestávkami na jedlo? Prvý tanec budeme tancovať po polievke a potom dáme ešte dve pesničky, pokial nám prinesú druhé. Potom už pustíme pesničky za sebou, ale potrebujem to nejak tak rozrátať aj na to, že bude ešte okolo 22-hej ďaľšie jedlo a okolo polnoci by sme chceli púšťať lampióny šťastia. Budeme mať aj prísahu svokier :-D Možno to bude chcieť aj trochu improvizácie.
Odpovedať
Baby odkial tahate hudbu? Lebo obcas sa mi stava ze potahane veci su strasne nekvalitne.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?