Svadobná hudba od skupiny Trio Trend. Skúsenosti?

Ahojte nevesticky :-) nemate niektora skusenost s kapelou Trio trend? Boli sme na jednej svadbe kde hrali a bavili sme sa vyborne, vedeli vytvorit skvelu atmosferu, ale predsa len by som bola rada keby som vedela aj vas nazor :-) Vopred dakujem :-) ..... a este som zabudla, ta svadba bola v Kosiciach, takze predpokladam, ze budu východniari, kedze aj to narecie im islo ako po masle :-D
Odpovedať
ahoj nepoznam tu skupinu ale kedze sa v maji budem vydavat a moj jediny problem je hudba nechceme DJ ale skupinu ktora zahra moderne ale aj ludove pesnicky tak by ma zaujimalo ci nemas na nich telefonicky kontakt dakujem ti krasne. Moja emailova adresa je monikazv19@orangeportal.sk.
Odpovedať
Monikaa ja som bola na jednej svadbe, kde hrali prave oni a velmi sa mi to pacilo. Vsetky tie ludove pesnicky spievali oni a moderne pesnicky pustali z mixazneho pultu. A naaaaajsuper na tom bolo, ze ked videli, ze nalada nejak upada, pridali sa k tancujucim a zacali vytvarat take tie spolocenske aktivity :-D ako ze nam nieco predviedol a my sme opakovali po nom. Bolo to velmi mile a hrooozne sme sa na tom bavili :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte :-) Ja som asi pred troma rokmi bola v okolí košíc tiež na jednej svadbe , kde hrala táto skupina a boli fakt super. Idem sa budúci rok vydávať a nijako sa mi nedarí zohnať číslo na tuto kapelu. A nemôžem ich nájsť ani na nete. ;-( Ak by sa tu niekto našiel , kto má na nich kontakt, bola by som Vám veľmi vďačná. Zatiaľ sa majte...a vopred ďakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj :) neviem ci este na nich zhanas cislo ale ja ho mam tak ho sem davam ..ked ich este nemas obejdnanych odporucam zavolat okamzite pretoze maju uz objednavky na rok dopredu... aj ja som musela posunut termin svadby lebo som chcela len ich ( tiez sa vydavam na buduci rok) :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Profilova fotka
ahoj mozem poprosit aj ja telefonne cislo na trend?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
ahojte :) aj ja by som sa chcela opytat aka je ta skupina mal ju nietko na svadbe ??? a mate na nu kontakt ??? dakujem :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ahojky nemohol by mi niekto poskitnut tel cislo na skupinu trend s cane popripade aj iny kontakt by pomohol dakujem pekne krasny den prajem :-)
Odpovedať
ahojte aj ja by som poprosila cislo tiez ho zhanam dakujem :))))
Odpovedať
halooooooo niekto prosim vas napiste mi cislo na Trio trend s Cane ak mate
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?