Svadobná hostina. Do ktorej hodiny má hrať kapela?

Profilova fotka
ahojte :-) xcela by som vediet dokedy je najlepsie aby bola zabezpecena hudba na svadbe? kapela ktoru by sme xcely hra iba do 2 hodiny, nie je to priskoro na koniec? :-N
Odpovedať
1
2
rekla bych, ze dobri muzikanti by na prani a (nekdy nemaly) uplatek meli hrat, dokud je zajem (a nepadaji unavou samozrejme). Ti nasi rikali, ze normalne v 1 balej, ze jsou tatove od rodin :-D . Ale tata jim pak jeste enco soupnul (netusim kolik to bylo, ale rekla bych ze to asi nebylo malo) a hrali do tri. :-) a navic jsme meli v zaloze notebook s playlistem tanecnich pisnicek, co by se pak kdyztak pripojil na bedny a tak by se to vyresilo ;-)
Odpovedať
moncika15 : Tvoja tema ma celkom prekvapila, pretoze aby kapela hrala na svadbe len do 2 hodiny mi pripada prinajmensom trochu zvlastne. Neviem mozno je to vo vasom kraji zvykom, ale u nas sa bezne hrava do 4 hodiny a ked je dobra zabava pripadne aj dlhsie to uz potom zalezi na dohode s kapelou. Aj z pohladu hosta na svadbe by mi bolo dost cudne skoncit o 2 ked vtedy vacsinou je najlepsia zabava :-D :-D Ak by si chcela tak napis do IP a mozem Ti poslat kontakty aj na ine kapely, ktore urcite nebudu mat problem hrat aj dlhsie ako do 2 hodiny. Vzdy je lepsie ked si mas z coho vybrat a problemy s kapelami urcite nie su je ich dost je to len a len na Vasom rozhodnuti. vela stastia pri vybere tej spravnej kapely ;-)
Odpovedať
nam hrali asi do stvrtej....a zacali hrat od tretej pred domom a od stvrtej v sale, prestavky robili kratke...uzasna vydrz :-D
Odpovedať
do stvrtej do rana som myslela ....
Odpovedať
My sme mali cimbalovku a DJ-a..s cimbalistami sme boli dohodnuti povodne, ze budu hrat cca do 1, pol druhej..nakoniec vsak potiahli takmer do tretej..zabavu spravili perfektnu :-) A DJ nam poslednu piesen zahral o pol piatej rano..tiez pretahoval.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
nám hlály cca od 20.00 do 2.15 :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Iba do 1??? :-. Neviem ako u Vas byva, ale u nas do tej pol5, do 5 je normalne, ze skupina hraje. V pripade aj do rana - kym tancuju hostia. Rozhodnutie je v tvojich rukach, ale mojim nazorom je, ze v kazdom pripade je skoro o 1koncit zabavou.
Odpovedať
Profilova fotka
My jsme s kapelou domluveni že za paušální cenu budou hrát až dokud neřekneme dost. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My jsme kapelu měli domluvenou na 5 hodin, ale hráli, jak dlouho bylo potřeba - tedy od 16 hodin do 2 hodin. Společnost to zabalila ve 3, ale to už tam bylo jen pár vytrvalců vzhledem k tomu, že obřad byl již v 10 hodin dopoledne.
Odpovedať
ahojte nam hrali od cca piatej poobede do piatej rana za pausalnu cenu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme dohodnuty do tretej rana ,ak chceme aby hrali dlhsie, to je uz za poplatok
Odpovedať
Profilova fotka
Většina profesionálních kapel hraje za hodinovou sazbu, takže je většinou na vás, jak dlouho hudbu chcete a bavíte se.. Podle mě je kvalitní hudební produkce tak max 10 hodin, samozřejmě s pauzami, pak už to prostě hlasivky nedávají... Záleží tedy na kolikátou si hudebníky pozvete. Ideální je je zvát opravdu až na dobu, kdy budete chtít tancovat, k obědu a dortíku stačí příjemné CD na podkres. Mě se zatím nejvíce líbily svatby, kde se hrálo cca od 18 hod do 02 - 03 rána Chtít tancovat V LÉTĚ ve 3 odpoledne je skoro nemyslitelné kvůli vedru :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
nám hrali tak od pol šiestej ked sa začalo prvé svadobné kolo a asi tak do 5:00-a to tancovala ešte asi polovica ludí :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Nám hrali už pre domom, takže cca od 14-tej do rána do 5-tej a to už sa ma chúdaci museli prísť spýtať či môžu skončiť, lebo hranie mali ako bokovku a potrebovali si ísť pospať do práce...
Odpovedať
Profilova fotka
Nám hráli do cca 2:30. Myslím že to bylo akorát.
Odpovedať
Profilova fotka
na frajerovho bratranca svadbe hrali cca do 4-5. My sme odišli okolo 1:30, lebo hrali strašne nahlas až mi to až rezalo v ušiach :-( ja hrozne neznášam otrasne hlasnú hudbu...my budeme mať DJ, tak sa dúfam vyhneme trapasom a hlavne sa nám živá hudba zdá stále "to isté"...ten istý hlas, ten istý štýl... :-|
Odpovedať
barchee..zavisi od toho, aka kapela ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
to je jasné ;-) ... tá bola oničom dosť...
Odpovedať
Profilova fotka
NO jasně.... pokud má kapela třeba 4 členy a všechno zpívá jedna zpěvačka, tak to se dost rychle omrzí. Pěkné čtyřhlasy, sólový ženský a mužský zpěv se ale líbí skoro každému. Škoda že vícehlasé vokály se chce dělat tak málo kapelám... Raději si koupí elektronický vokalizér, který vícehlasy vytváří sám. Ano, pak je to o ničem. :-(
Odpovedať
ahoj, já bych to teda plánovala taky tak od 17-18 hod do 1hod, dýl asi ne, mě je jasný, že budu unavená po tom všem, ale ještě je to brzo na to, aby jsme to probírali, spíš ted budu shánět kontakty na mělnicko...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj my měli kapelu od 18-1 a bylo to ideální:)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my jsme měli DJe a ten odjížděl jako poslední, hrál asi do 3, na parketu jsme byli už jen 4, ale jeho to asi bavilo :-)
Odpovedať
Ahoj my sme mali zivu hudbu,zacinali o 13:30 pred domom a koncili o stvrtej rano a to sa nam prehadzoval cas,tak sme mali o hodinku svadbu dlhsie ale vobec to nikomu neprekazalo,mohol by sa prehadzovat aj tri krat za noc,lebo zabava bola na 1.A medzi kolami nam pri stoloch hrali na harmonike a spievala cela sala. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, my jsme také měli živou kapelu, ale měla jsem obrovské zpoždění focení i po obědě, takže jsme začali pozdě a hráli do půlnoci nebo do půl 1, jak jsme byli domluveni, ale už neprodlužovali, ale bylo dobrý, protože jsme byli všichni dost unaveni, bylo zrovna ten den šílené vedro ale bylo to super.
Odpovedať
Ahojte my sme mali starejsieho a zaroven nam aj hral so svojou spevackou. Na salu sme prisli cca o 16,00 a povodne sme boli dohodnuti, ze nam budu hrat do 4,00. Nakoniec boli taki rozbehnuti, ze o 5,00 sme to museli ukoncit aj ked sa nam nechcelo, lebo sme vesela rodina :-D Akurat v restauracii sme mali dohodnute do 6,00 tak to bol dovod preco sme to o 5,00 ukoncili. Zabava bola fantasticka az do rana a urcite by sme este vydrzali ;-) Mimochodom za to ze nam hrali dlhsie nezobrali naviac ani korunu aj ked sme sa ich pytali a radi by sme im zaplatili, pretoze fakt boli super. Tuto kombinaciu starejsi a kapela mozem len doporucit, pokial su ale fakt dobry a nasi boli.
Odpovedať
Profilova fotka
ja pocitam ze hudba bude tak od 16-17 do 1 max do 2, vetsina lidi je z daleka tak budou muset vstavat pred sestou tak asi budou radi kdyz vydrzi aspon do te jedne.
Odpovedať
Profilova fotka
nám hrála kapela od 19-03 :-)
Odpovedať
nam hrali asi do 5, zacali okolo 14 pred domom
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Nám kapela začala hrát ve tři hodiny - už při hostině a vydrželi s náma do pěti do rána. Byli fakt skvělí. Pokud hledáte super kapelu z okolí české třebové, můžu doporučit :))
Odpovedať
Ahoj, záleží natom kolik jste ochotni jim zplatit většinou vám řeknou, tedy mě řekli cenu na hodinu, pokud máš kapelu vím,že je dost těžké pro zpívajícího zpívat víc jak 6hod max 8, pokud mátě např.DJ může hrát bez problémů i do rána. Já jsem zažila svatby různě u nás tedy většinou svatby končí kolem 2, 3hod ranní,ale už jsem tady byla na jedné kde hudba i restaurace zavírali ve 12 a hotovo záleží asi na domluvě, popravdě taky řeším v kolik by vlastně kapela měla přijít zda v pět, šest či v osm to se mi, ale zdá pozdě co bychom do té doby dělali? A nejsem ani z těch,že bych chtěla o půlnoci odcházet chci si to užít dokud vydržím takže bych raději kdyby s námi zůstali tak do 3 do rána, to ale nemůžu po zpěvačce chtít aby zpívala od 17.00 - 3.00 hmmm nějak se tím snad prokoušu.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?