Super svadobný DJ a moderátor v jednom. Kde ho zohnať?

... teda aspoň podľa mňa je super (čauko baby), veď len čítajte ďalej. Spolužiačka ma pozvala na svadbu a nie na hocijakú, bola v Nemeckom meste Weimar (krásne historické mestečko). Ja viem, trošku ďaleko, no svadba akú by som chcela mať, zábava do rána a super Dj Ivan, no takých je určite viac. Idem Vám lyžovať s kamošmi na Kaprun, ubytko Obertauern, koho tam nestretnem? Povedomý štýl, nonstop plný parket a keď som počula z reprákov, hmm tuším že "dj Ivan hrá na želanie", idem tam a bol to ten istý. Vypýtam si vizitku že budem mať svadbu, jasné že je z Blavy. Všetko by bolo super keby ma kočka na kozmetike nepresviedčala, že ona mi dohodne naj super Dj-a čo mala na svadbe a že navadí že už som mu zaplatila zálohu. No a to bolo smiechu vybrala z diára vizitku a že dj Ivan :-D . Na svadbe si podáva ruku s mojim už manželom a to Vám poviem, ich firme zabezpečuje všetky tzv. zvukové aktivity. Niekedy sa stretávame na káve a tak som sa dozvedela že jedna svadba je fakt málo na to aby som si s priateľmi užila všetko. Rada chodím na Ivanove akcie lebo vždy je to on ale úplné inak, fakt voľný štýl. Píšem lebo s diskotékami to ide dole vodou ale ak máte za kým ísť máte to vyhrané. No a na mojej svadbe Ivan všetkým vyrazil dych a žiadna komercia ale muzika ktoré nezahrá žiadne rádio. Keď tak jeden song a potom zasa nejaká Shakira ... Keď chcete poriadnu Salsu, slovenské retro, funky, disco v nenormálnych mixoch a perfektné moderovanie (nikedy neviete či sa líška) tak určite on! No skrátim to! Svetlo, zvuk, fotky, odpovede na každú otázku. Decenťák s príjemným baritonom. Ale pozor, ja som ho musela naháňať ale som spokojná. Mám pocit, že nespí, že nonstop fičí na akciách. čauko baby a keby dačo píšte Sidni.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ked uz aj moja teta povedala ze ten DJ ako dobre hra, tak klobuk dole... :-) DJ Ivana sme si vybrali na zaklade toho, ze na inej svatbe sa nam pacil ako hra. Na nasej svatbe nas samozrejme nesklamal. Cize davam mu 10/10 bodov.
Odpovedať
hahaha, moon17, palec hore! :-D ja som si tiez pre citani prispevku vravela, naco je vobec ta otazka v nadpise, ked nechce vo fore ziadnu odpoved :-D
Odpovedať
tiez som sa dobre pobavila na jednoprispevkovom DJ-ivanovi a vzdy kazdy vedel o koho ide :-)..a najlepsi je prvy prispevok,ktory este len bude mat svadbu, ale uz sa dama dobre vytancovala :-D @ivannka11 @moon17
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ahojte, Tiez by som rada prispela na temu DJ Ivan :-) Svadbu sme mali teraz v auguste a velmi dobre sme sa bavili. Uplne vsetci, cela rodina, vsetky generacie a aj vsetci zahranicni hostia. Svoju mamku s ockom som este nikdy v zivote nevidela tancovat az do 3tej rana. Dokonca ani mojej krstnej, co coskoro oslavi 70tku sa nechcelo ist spat! Super hudba, kvalitna a rozmanita, velmi dobry mix! Nakoniec aj ked sme boli dohodnuti, ze okolo 4tej koncime, Ivanovi sa nechcelo to zabalit, kedze este zopar kamaratov ficalo na parkete. a tak im este asi skoro do 5tej nechal k dispozicii svoj pult. Manzel ich potom musel skoro vyhadzovat :-) Keby sme to mali zhrnut, tak vyslovene odporucame, urcite nebudete lutovat svadobnu party s DJ Ivanom!!!
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali PP production, boli sme spokojni. Aj ked to nie je dj a moderator v jednom, je to dj a jeho manzelka moderuje. Su schopni priestori krasne nasvietit a hrat podla zelania.
Odpovedať
my sme vsadili na profesionala DJ Milos Husenica, mozem len odporucat
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Profilova fotka
caute babulky pls viete mi dat kontakt na toho uzasneho DJ Ivana? Dakujeeem :)
Odpovedať
Mna by tiez zaujimal ten DJ Ivan, ako sa vola celym menom a odkial je? Priapadne nejaky kontakt na neho
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
No mna by tiez zaujimalo ako sa vola ten DJ ivan celym menom, lebo ivanov DJov je viac. dakujem
Odpovedať
@andiga Ahoj, neviem síce o akom Dj-ovi Ivanovi píšu, ale len tak dedukujem, že každý, kto ho tu ospevoval, tak pridal svoj príspevok v deň svojej registrácie a už nikdy nič viac...takže asi aj je zbytočné patráť ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den ak zhanate dja pozrite nas profil a web
Odpovedať
Profilova fotka
wow ...tento DJ musi byt iny mág :) ...ked vsetci chvalospevci odpadli uz pri prvom a hned aj poslednom prispevku .... kolegovci, trosku kreativity do PR :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sidnidnes Prosím ťa, mohla by si mi na neho poslať kontakt? Moc prosím. Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Mozno robil aj striptiz :)))))))
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@andrea_dandr Prosim. meno na Dj Ivan
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?