Starejší a DJ Milan Perný - máte skúsenosti?

Prosím máte skúsenosti, s Milanom Perným na svadbu ako starejší aj hudba, máme ho zajednaného, a bojíme sa či nebudú len ľudovky a mladý sa nebudú zabávať, robí dobrú zábavu, za každý názor veľmi pekne ďakujem
Profilova fotka
Prečo ste sa neopýtali na detaily priamo dodavatela ked ste si objednávali?
@moncasav my sme mali Milana aj s jeho kolegom DJ-om na svadbe pred dvomi týždňami a môžem ho len a len odporučiť. Vybrali sme si ho preto, že sme už predtým boli na svadbe, ktorú menežoval ako starešjí a veľmi sa nám to páčilo. Komunikácia bola absolútne bezproblémová, Milan je skutočne profesionál a keď si chceš vybrať, akú hudbu majú hrať, s tým tiež nemá problém - chcel vedieť čo najviac info od nás, aby svadba prebiehala skutočne podľa našich predstáv. My sme ale do výberu hudby moc kecať nechceli, dôležité je, aby sa bavili hostia - a to môžem povedať, že sme mali skutočne len pozitívne ohlasy od hostí, pretože tanečné kolá a hudbu prispôsobovali priamo na svadbe nálade hostí - čo bolo super.. čiže aj práve vďaka tejto zohratej dvojici sme mali absolútne hladký priebeh svadobnej hostiny a nemuseli sa o zábavu starať.. končili sme o pol štvrtej ráno :)
Ahoj, ďakujem za info, super teším sa veď mi sme už pri výbere dátumu svadby vyberali podľa toho kedy má p.Perný voľný termín :), len som potom nachvíľu zneistela, ale to bolo len chvíľkové a sme veľmi spokojní s výberom a ešte po tvojej recenzii viac, veľmi pekne ďakujem :-)
Profilova fotka
Diskusiu uzamykám, keďže diskusia s rovnakou témou už existuje a bude lepšie, ak sa skúsenosti budú ukladať na jednom mieste. Aktívnu diskusiu nájdete tu: http://www.mojasvadba.sk/forum/hudba/... Ďakujem za pochopenie, krásny deň prajem :)
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?