Spievanie celebrity na svadbe

ahojte, sesternica bude mat svadbu a bavili sme sa ze by chcela v kostole alebo priamo na svadbe zaspievali napríklad fragile lebo niekto podobní. Mali ste niektora ,,celebritu,, takto? pripadne viete cenu .. dakujem :-)
Odpovedať
kocky nemali ste niekto napríklad kmeto band ?
Odpovedať
Profilova fotka
@kubena myslím že kmeťoband si pýta okolo 1500eur ale nie som si tým úplne istá
Odpovedať
áno, Kmeťoband chce za hodinu aj so speváčkou 1500€, Kristína na súkromné akcie nechodí a Mária Čírová berie cca 2000€ za spievanie dvoch alebo troch pesničiek.
Odpovedať
@tdz @1flowers ja mam info ze za 3 hodiny 2000€ sesterka s tym pocita ze to nebude lacne ale sme sa tak bavili ze koho asi ze by sa ludia zabavali a malo to stavu
Odpovedať
Profilova fotka
@kubena Sesternica premýšľa velmi dobre. Do takýchto vecí sa určite oplatí investovať.... Nedávno sme robili svadbu, kde bol pozvaný ako špeciálny hosť Tomáš Bezdeda... Je pravdou, že to bolo vystúpenie cez rodinné väzby, ale tohto človeka Vám môžme naozaj vrelo odporúčať. Tancovali asi všetci - starí aj mladí... odspieval solo tanec mladomanželom + potom mal ešte 1 tanečné kolo, kde sa mu podarilo na parket dostať asi každého svadobčana od stola. Je to príjemný, talentovaný ,komunikatívny ,neafektovaný mladý muž s charizmou, z ktorého si každý odniesol len tie najlepšie dojmy. Jeho vystúpenie bolo určite čerešničkou na svadobnej torte...... Vrelo odporúčame ... ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?