Svadobná hudba a slaďáky. Vyberieme tie najlepšie?

Profilova fotka
Ahoj baby, vidím, že sa super rozbehla téma piesne ako podmaz na video. Bola by som rada, ak by ste tu pridávala pesničky...slaďáky, zamilované a pod., ktoré sa vám páčia a máte na ne krásne spomienky. Pomôžete mi veľmi, chcela by som si urobiť CD s takýmito pesničkami. Tak baby hor sa do toho!!! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Printy1, takze tu je zopar: Hapka-Bíla:Divam se divam (neviem presne ci sa tak vola) I.M.T. Smile: Uro bme si lasku HEX: Walz Natasha Bedingfield: I Bruise easily Guns´n Roses: November Rain Lenny Kravitz: Stand by my woman Vsetky mam na DVD zo svadby, takze spomienky su krasne..
Odpovedať
Profilova fotka
verka, super ďakujem
Odpovedať
Bohuš Matuš - Stín Katedral ...... moja srdcovka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak ja pridavam... stand by me - klasicka verzia, nie ta zrychlena unchained melody (tusim z ducha) mr. big - wild world a este jednu maju peknu, ale teraz neviem, ako sa vola :-( more than words - tusim od extreme, ale nie som si ista... prince - purple rain tak zatial tolko ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Patejdl: ak nie si moja Žbirka: Atlantída Alicia Keys: Fallin Diana Ross: Good morning heartache Chris de Burgh: Lady in red Christina Aquilera: Beautiful Mandalay: Beautiful to mi teraz napadlo...
Odpovedať
Profilova fotka
oh a ešte M. Carey a W. Houston - when you believe... ;-)
Odpovedať
Bryan Adams - Everything I Do I Do It For You Connels . 74-75 Bon Jovi - Bed Of Roses Stín katedrál /tiež mi pripomínajú naše svadobné DVD/
Odpovedať
Profilova fotka
Ronan Keating - When you say nothing at all Michael Jacson - You are not alone a ked ma este napadne, postupne dopisem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mariah Carrey - Vision of love Roxette - Listen to your heart Barbara Straisand - Woman in love Christina Aquilera - The voice within Walk away Dido-......... Enya- Only Time Eric Carmen - All by myself Faith Hill - Breathe There youll be ( z filmu Pearl Harbour) Jamelia - Stop Kelly clarkson - Because of you pesničky od Elánu Desmod - Posledná no a kopec iného :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby super ste sa rozbehli... ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
bryan adams - i do it for you madonna - this y used to be my playground lou reed - perfect day urge overkill - girl youll be a woman soon
Odpovedať
Profilova fotka
A co tak I will always love you z filmu osobny strazca?A este Bryan Adams ma fajne sladaky x-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Miro Žbirka - Prvá Miro Žbirka a Marika Gombitová - Dvaja (pieseň z filmu Neberte nám princeznú):Potme ti budem čítať z dlaní, hoc neviem abecedu už... A ešte sa mi hrozne páči od Zenitu a myslím že to naspievala aj skupina Salco: Milujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte dievčence, kameraman mi vravel, že si môžem vybrať nejaké songy na naše svadobné DVD. Skúste mi pomôcť s výberom. Vďaka.
Odpovedať
Už som si vybrala s pomocou mojej sestry, a tak vám uvediem niečo pre inšpiráciu: Ave Maria - Franz Schubert Can You Feel The Love Tonight - Elton john Mám krásny sen - IMT SMile Right Here Waiting - Richard Marx Tak ako - Peter Kotuľa Promise me you Il wait for me - Beverly Craven Možno to niektorým z vás v budúcnosti pri výbere piesní pomôže.
Odpovedať
Profilova fotka
JEDNOZNAČNE - AIR SUPPLY - z filmu Česká spojka!
Odpovedať
budeme mat vsetky rovnake, ked to tu budete pisat
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Baby a co tak forrest gump soundtrack alebo,braveheart soundtrack alebo sarah Mclachlan - in the arms of angel ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Minule som hladala nejake songy na svoje svadobne dvd a toto som nasla :) ... http://www.youtube.com/watch?v=A90X4d... ...azda aspon trocha pomoze :)
Odpovedať
Profilova fotka
@printy1 tu je skvelý zoznam najrôznejších sladákov :) http://www.allyourmemories.com.au/res... A ešte pridávam zopár mojich Nazareth - Love hurts Elán - Tisíc a jedenkrát 3doors down - Here without you baby Elvis preslay - Cant help falling in love Atomic Kitten - Someone Like me Vašo Patejdl - Nepriznaná Vanesa Williams – Save the best Tereza Kerndlova - Schody z nebe Zenit - Milujem Janek Ledecký - Proklínam Iveta Bartošová - Léto Marcel Palonder - Láska Lenka Filipová - Prý se tomu rika láska Heart - Alone
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Nevie prosim niekto Ako sa vola melodia z pesnicky Gamba-krasne oci anjela..??
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?