Skúsenosti so skupinou Ktm od Bánoviec nad Bebravou

Ahoj :-) Chceli by sme mať na svadbe skupinu KTM z okr. Bánovce nad Bebravou. Už sme ju na živo zažili a veľmi sa nám páčili.. Len sme sa dozvedeli, že ich hlavný spevák a ťahač zábavy už s nimi nehrá.. Tak teraz nevieme, či to máme risknúť.. Nemáte skúsenosti s nimi v novej zostave?
Odpovedať
Joooj, nikto nič?! :-(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Ahoj marienkakf, ako ste nakoniec dopadli so svadbou? Mali ste ktm? Alebo inu kapelu? Kamarat ktm chvalil, ale tu neviem najst ziadne referencie..
Odpovedať
@andrreas ahoj :-) nakoniec sme ich zrušili... a vsadili sme na istotu - DJ, ktorý je známy polovičky. Mňa by len zaujímalo, ktoré KTM kamarát chválil, či to bolo ešte za éry toho speváka? Inak sú aj na fcb, len to tam moc neaktualizujú. A hľadáš aj ty skupinu?
Odpovedať
Ano,hladame aj my skupinu, dostali sme naozaj vela referencii, ale niektore ked pozeram videa, tak mi pridu ze hraju najma ludovky.. v com mozu byt naozaj super, ale nie je to zaner ktory hladame. A k tomuto ktm som nic na youtube nenasiel.. zatial sa nam paci primator, classic, mozno viva band, bonita, timex. Ale kazda info je dobra. Primator aj Viva vraj hraju moderne a ked treba tak vytiahnu harmoniku, resp. daku sutaz.
Odpovedať
Profilova fotka
Ak môžem poradiť, tak skupina OK Band. Mladá dynamická trojka, ktorá vie určite rozbehnúť zábavu. Nie je im cudzia ani harmonika a ozembuch.
Odpovedať
@andrreas neviem, ake mate predstavy a rozpocet :-), ale skuste si pozriet Happy band orchestra. Mne stacilo vidiet ich stranku a vyrazili mi dych! Aj ja som sa obavala toho, ci skupina bude vediet zahrat vsetko, ludovky su fajn, ale nemozu byt celu svadbu :-( A ked sa maju trapit s inymi a ani nebudete vediet, co to vlastne hraju?! Tak radsej DJ.. Mozete mu dat svoje oblubene skladby ;-)
Odpovedať
Ahojte, no rozpocet neviem porovnat ci mame maly alebo velky, kazdopodne na kapele sa asi setrit neoplati. Pozeral som tu Happy band orchestra, ale mi pridu az prilis honosny, skor na taky ples v opere. Stranka fakt paradna, aj tie vystupenia. My sme skor rozmyslali skupinu tak cca 3-4 ludia. @Kaso, dakujem za tip, pozerali sme ich videa, urcite pridavam na zoznam top kapiel medzi ktorymi sa budeme rozhodovat.
Odpovedať
@andrreas veď práve, že sú na taký "honosný" štýl, ale niektoré svadby také sú :-) ... dobre si to napísal :-) Možno by som vám poradila sa ísť pozrieť na váš užší výber, keď budú hrať na plese, zábave.. Osobná skúsenosť je najlepšia. My sme sa boli pozrieť na KTM v novom zložení tak..
Odpovedať
ano? boli ste sa pozriet ? tak to vas asi nepresvedcili ked ste si ich nakoniec nedali.. ci si zbytocne domyslam ? :)
Odpovedať
Absolvovala som svadbu, na ktorej hrali KTM (už bez spomínaného speváka) a aj na otcovej 50tke boli. Podľa mňa aj tejto zostave to dobre funguje, keď nie je zábava, tak sa spieva, harmonika, ozembuch sú samozrejmosťou a hrajú zväčša tak, že jedno kolo ľudovky a jedno modernejšie, všetko je len o dohode. Ja by som ich volila bez problémov ;-)
Odpovedať
dakujem za odporucanie nicole ! ;-)
Odpovedať
@andrreas no boli sme len chvíľu a bol to taký stred.. Mne osobne tam ten Jano chýbal :-( Ale zavážilo aj to, že asi len nezahrajú všetko, čo sa mne páči... Plánujeme ísť trocha rockovejšou klasikou, ak sa ľudia budú chytať :-) @nicole3006 máš pravdu, každý má iný vkus a je to o dohode.. Veľmí záleží od hostí a od ich prianí :-) A zažila si ich aj v pôvodnej zostave? Ja som z dvoch zdrojov počula, že už to nie je ono, nechcem im ublížiť, nebola to moja osobná skúsenosť. Osobné mám len tie dve :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@marienkakf Samozrejme, poznala som ich od začiatku aj za čias keď s nimi Jano hrával, veď on tú kapelu založil, ono je to tak, že ked si ich poznala tak tam troška chýba jeho "chraplak" ale ak si ich nepoznala tak si to neuvedomíš... Ak hladaš podobný štýl a nechceš KTM potom niečo také sú aj "Melodie" mladý chalani, ktorých dal tiež Jano dokopy aj ich vo fachu "zaučil" možno budú "pružnejší" čo sa týka rockového smerovania :-) :-) :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@marienkakf asi ste spravili dobre. My sme sa brali pred 10 rokmi, zajednali sme si kapelu KTM, poznám sa z jedným členom kapely, aj pochádza z obce, kde bývam. Vo štvrtok pred svadbou sme sa stretli a ešte som mu hovorila, čo má hrať. A v sobotu nás čakalo aké prekvapko? Kapela KTM neprišla hrať na našu svadbu, zobrali ešte jednu svadbu a na tú našu poslali nejakú kapelu, ktorú som v živote nevidela a nepočula. Ale našťastie hrali v pohode a naším hosťom sa páčilo. Nedávno sme boli na svadbe a sme ich počuli (KTM) a s manželom sme skonštatovali, že vlastne aj dobre, že neprišli hrať na našu svadbu. Toť moja skúsenosť z kapelou KTM, môj názor: neseriózny....
Odpovedať
@jana235 ďakujem za reakciu :-) Ideme na jeden ples len preto, lebo tam hrajú oni :-D Tak uvidíme! My sme sa už presvedčili pri živých kapelách viackrát, že pokiaľ to nebude niekto ako Happy band alebo Starmania, tak rozhodne radšej voliť DJ. Inak je to zbytočný risk :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@nicole3006 Dovolil by som Vás trošku poopraviť nie "Melódie" ale Melódia a Jano nás dokopy nedal ale určite nám v začiatkoch veľmi pomáhal a sme mu vďační za veľa :)
Odpovedať
Ahojte :-) vidím že ste asi z okolia Banoviec, preto sa chcem spýtať na skupinu Baroni, keďže sa tu nikde nespomína...nemáte skúsenosti? Ďakujem
Odpovedať
Baroni sú výborní - zahrajú čokoľvek, vedia urobiť zábavu - mám referencie z jednej nedávnej svadby a boli spokojní.
Odpovedať
@beckie ahoj :-) skús si ich ísť pozrieť niekde, kde hrajú.. Každému sa páči niečo iné. No ja som tiež tuším počula, že sú fajn :-)
Odpovedať
Ja som ich videla, boli super mám ich aj zajednaných, len ma prekvapilo že keď tu čítam fórum a témy ktoré sa týkajú hudby v okolí banoviec, Trenčína, Topoľčian, nikde som nevidela písať o nich tak preto sa pýtam :-)
Odpovedať
Poznam Happyband a poznam aj KTM. Zazila som svadbu s Happyband a aj svadbu s KTM. A to nechcem hodnotit ci su dobry alebo zly. to je rozdiel ako den a noc. Neda sa porovnavat live kapela a kapela, ktora nehra nazivo. Happyband vie byt honosny a mozno aj na ples do opery, ale ja ich poznam ako super party kapelu.
Odpovedať
Baroni hraju vyborne bola som na plese kde hrali . Skor sa mi ale paci Melodia alebo Zunaband s okolia Banoviec. KTM som videla a pocula iba raz na hasicskej sutazi hrali tam v lete vonku ale to bola jedna velka hroza a hanba vsetci muzikanti pod vplyvom alkoholu ani im nebolo rozumiet co hraju len to tam tak chrcalo proste nieco strasne. Ja by som ich nechcela ani na pohreb. Este k Happybandu jedna vec ti su super!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
Hudobna skupina KTM vrelo odporucam poznami ich a viem ze hraju super aj svadby nevravim to preto ze je s rodiny ale ze super hraju a spievaju vedia urobit zabavu!
Odpovedať
ja osobne som bola na jednej svadbe kde hrali KTM a viac sedeli a popojali ako hrali..az ked sme novomanzelov ktori ich vychvalovali upozornili ze hraju 15 minut a 45 minut sedia tak ich boli popohnat..
Odpovedať
Profilova fotka
@nicole3006 nemáte náhodou kontakt na skupinu KTM?
Odpovedať
Profilova fotka
@majuskaondrejkova nemáte Prosím Vás na nich kontakt
Odpovedať
Poslem do spravy :-) dufam ze nie neskoro bola som mimo S R a na net som nechodila ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mali sme na svadbe KTM, aj napriek obavám z rôznych referencií na nete sme boli maximálne spokojný. Rozhodne vrelo odporúčam. Všetci sa bavili do rána bieleho. Okrem tanečných kôl hrali aj cez prestávky na harmonike. Nemali sme žiadny problém.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?