Skusenosti s DJ Rentgen z Terchovej

Mate niekto skusenosti? Vraj je to velky zabavac. Pozerala som jeho videa, je to taky starsi pan a vo vacsine videii tancuje na reprakoch :) Ale tazko sudit z videii, tam si vzdy da top. Dakujem za vsetky komenty.
Odpovedať
Profilova fotka
@janka150912 kedysi bol dobrý, pred rokom aj pol sme boli na svadbe, kde sme opäť mali tú česť. a mám pocit, že zaspal dobu - zdal sa nám dosť trápny najmä tými hláškami, čo dával, napr. po večeri, keď si každý chcel oddychnúť pri kávičke, vyhlásil "destské" kolo, teda, že majú prísť tancovať deťúrence s mamičkami a ak sa mamičky budú dobre vlniť, tak sa určite potom pridajú aj oteckovia... a najväčší gól bol, keď v uzavretej miestnosti bez okien začali šľahať plamene a aby toho ohňa nebolo málo, postavil sa na reprák s dvoma lakmi na vlasy, zapálil ich a tancoval s nimi. A repertoár ničím výnimočný. A zhodou okolností, toto som našla, je to presne z tej svadby https://www.youtube.com/watch?v=18tAt...
Odpovedať
Profilova fotka
@gabrielaslivkova Úplný súhlas...
Odpovedať
@gabrielaslivkova Skusala som kuknut to video, ale neslo to, vraj nie je available. Pozerala som nejake ine videa a mam taky pocit, ze suhlasim s tym, ze vyzera byt trapny. Na jednej strane je dobre, ked bavi ludi a urcitym sposobom moderuje svadbu, lebo nemame starejsieho, ale na druhej strane tie ohnove plamene je od veci a aj ked som videla tie jeho tanecky na reprakoch, tak neviem... Bola som nadsena, lebo mi ho par ludi odporucilo, ale moze byt pravda, ze to bolo davno, co ho videli.. Dakujem za ohlasy.
Odpovedať
uf, moja šálka kávy to nie je, aj keď som ho naposledy počula veeeľmi dávno :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janka150912 neviem, prečo ti to nejde, mne to ide aj cez preklik linku. Je fajn, keď dj moderuje svadbu, ale keď to vie a nie je to trápne - nepáči sa mi, ak má niekto sexistické poznámky, alebo upozorňuje hostí, že sa treba postarať o kočík pre novomanželov, čím stále upozorňoval, že sa "musia" brať (bola to svadba môjho bratranca a aj keď sme vedeli, že čakajú bábo, tak mi to prišlo nevhodné, keďže síce svadbu plánovali, ale až po rekonštrukcii domu, ale bábo prišlo skôr, tak aj svadba prišla skôr). My sme mali kapelu a boli sme s ňou veľmi spokojní, ale dj ti neviem odporúčiť.
Odpovedať
@gabrielaslivkova Pozerala som aj na kapely, pravdepodobne si aj dame kapelu. Mame svadbu v piatok, co je vyhoda, lebo zatial vsetci, co som ich oslovila, su volni. Pozerala som na Viva Band, Fantom, Relax, Primator. Tak uz si len vybrat :)
Odpovedať
Profilova fotka
@janka150912 tak už vieš, za mňa ten Primátor. A ak môžem povedať, radšej kapelu ako dj, keďže dj pustí hudbu a môže ju max. tak zmixovať, ale kapela vie pesničku upraviť tak, aby komunikovala počas hrania s ľuďmi... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@gabrielaslivkova Dovolím si nesúhlasiť :-) šikovný dj vie vďaka oveľa širšiemu archívu ( voči kapele ) vygradovať atmosféru na maximum.
Odpovedať
zalezi aka hudba sa bude hrat. Pre mna jednoznacne DJ, neviem si predstavit ako by mi kapela zahrala pesnicku od Todd Terje
Odpovedať
Profilova fotka
@djlukas neviem, ešte som nezažila dj, ktorý vedel napr. urobiť gitarové sólo, keď sa na to ľudia chytili, alebo počas hrania začať nejakú hru, kde bubeník bubnoval do rytmu a teda, z trojminútovej pesničky kapela urobila 10-minútový song, pri ktorom ľudia nielen tancovali, ale sa aj dobre zabávali (ak chápeš ako to myslím). A v dnešnej dobe aj kapely majú veľmi široký repertoár. Je to, ako keď kapela na koncerte hrá na playback a keď hrá naživo, aj keď to môže byť trošku falošné. Ale jasné, si DJ, takže dávaš do popredia svoje povolanie. @soave a ja si neviem predstaviť, že by taká hudba hrala na svadbe, teda aspoň ja som bola na svadbách, kde boli rôzne vekové kategórie. A myslím, že aj keď je to deň tých dvoch, ale ak pozývajú hostí, mali by brať ohľad aj na nich.
Odpovedať
Profilova fotka
@gabrielaslivkova áno v rámci možnosti dj samozrejme gitarové sólo nezvládne. S tým ďalším si zas dovolím nesúhlasiť, aj keď tu už vidím problém v tom že malo ktorý dj dokonale ovláda svoju techniku. Vôbec si nechcem zastavať pozíciu dja :-) asi som mal len ja smolu na kapely ktoré, svoju prácu spravili síce dobre ale bez emocií.
Odpovedať
Profilova fotka
@djlukas ja som asi mala smolu na DJ, teda niežeby boli zlí, ale vždy som stretla takých, ktorí síce pre diskotéku sú dobrí, ale na svadbe im to veľmi nešlo - ale to je aj uhol pohľadu, myslím, že svadba by sa nemala zmeniť na diskotéku, predsa len je to iná udalosť.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@gabrielaslivkova verím, že sa Vám ešte niekedy pošťastí natrafiť na profesionálneho ,,svadobného,, dja a Váš pohľad na našu ,,profesiu,, sa aspoň troska zlepší :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?