Skupina Radical z Košíc - aké máte skúsenosti?

Ahojte mali ste niekto na svadbe skupinu Radical z Kosic?Boli ste spokojni,velmi pekne dakujem za vsetky postrehy :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj tinka. moja naj kamoska ich mala na svadbe v auguste a nevie si ich vynachvalit. ja nad nimi tiez rozmyslam. zisli by sa mi ale aj odporucania od niekoho ineho kto ich mal.
Odpovedať
@jianna_zzz my sme si ich nakoniec objednali lebo sa mi pacilli uz hned od zaciatku ☺
Odpovedať
Profilova fotka
my tieeez! :) prave som im poslala mail. ja som hlavne chcela niekoho kto vie aj moderne lebo polovica hosti je zahranicnych (a myslism.aktualne moderne, nie z roku 95) a ked som videla ich repertoar hned som si povedala, ze naco vymyslat! :) my mame svadbu az 1.7.2017, tak ak ich nahodou budes mat skor, daj prosim vediet aki boli :)
Odpovedať
@jianna_zzz my sme na tom rovnako,kedze budemem mat vela mladych preto aj modernu hudbu sme cheli :) urcite sa ozvem my mame svadbu 27.8.2016 tak dam vediet aky boli :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahojte kočky, prosím vás viete mi povedať orientačnú cenu za túto kapelu ? ďakujem !
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
@tinka_sun ahoooj, volako som si spomenula na nasu debatu ... zvedava som aki boli? spokojna?
Odpovedať
@jianna_zzz boli famózny určite odporúčam všetci hostia sa zhodli že sme mali výbornú kapelu ktorá zahrala rôzne žánre a tancovalo sa do 4do rana 😜
Odpovedať
Ahojte ja nad nimi velmi rozmyslam ja pravezr chcem take hitovky :-) ktore poznaju skoro vsetci aby si spievali ludovky a trosku aj moderne ale aj slovenske ako Kristina a nieco take.Nebudeme lutovat? Ked kapela je pre ma ajdolezitejsia lebo robi atmosferu :-) sme v zahranici cize twzko sa ist na nich pozriet .Spevacka sa mi zda super spieva dobre aj spevak budem Vam vdacna za odpisanie :-) achhh to je dilema :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@jianna_zzz Ahoj, my máme svadbu chvíľku po vás, 14.7 :) prosím Ťa budete mať nejakého starejšieho? Ja mám dilemu či áno či nie, ten pán z Radical povedal, že nemá problém svadbu odmoderovať.
Odpovedať
Profilova fotka
@af22 Ahoj, no ja ich nakoniec nemam, rozhodla som sa pre inu kapelu takze neviem ti moc poradit, prepac. @tinka_sun by mozno vedela lepsie poradit :)
Odpovedať
@af22 skupina bola super ja dom bola veľmi spokojná určite by som nemenila. Vrelo odporúčam, aj speváčka bola výborná všetko co sme chceli zaspievala aj pustili pesničky aké sme chceli. Ked sa bude brat ženiť určite ich voláme zase :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Profilova fotka
Aj my sme si ich objednali,my mame svadbu 22.septembra :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?