Skupina Prešov

Ahojte,Baby :) Mam dilemu s vyberom kapely, mam rada aj ludovky no bola by som rada ak by zahrali skor modernejsie veci aj slovneske klasiky elan vidiek ale aj gladiator, imt smile ci zahranicne nejake tanecne. Bude nas vela mladych na svadbe tak by som bola nerada len keby mi hrali ludovky.. Nemate nejake skusenosti so skupinou Factor, Excel alebo Sarisske parobci? Byvam v zahranici a podla videi ak vobec nejake su sa to strasne tazko hodnoti. Kazda rada dobra. Dakujem! :)
Odpovedať
Ja odporucam toron z lipian - nedavno som bola na svadbe a moderne hrali rovnako ako ludovky dokonca sa mi zdalo ze moderne viac...aj imt smile napr aj repete aj zahranicne
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia254 Dobrý deň, ak môžem tak skúsim poradiť. Moja sesternica mala Šarišské parobci a na lepsej svadbe som nebola. Dovtedy kým som nevidela ich, tak som nebola za kapely na svadbách. Ostatné kapely mali velké pauzy, bolo to skôr nudné ako veselé. Kazdý len cakal kedy sa uz zacne hrat, no Parobci boli presný opak. Toľko života vniesli na jej svadbu. Každý sa zabával. Zaspievali ľudovky aj slovenské hity. Nakoľko som v tom čase mala malú dcérku a čakala nás dlhá cesta domov, tak sme boli len do 22.-hej, takze neviem ako si poradili s popolnocnymi hitmi, ale ozaj boli perfektní. A pre mna obrovské plus bolo, ze boli pekne spolocne oblecený a do tej 22.-hej som ich videla sa aj prezliect sa do druhých rovnakých kosiel, aby neboli prepoteny. Takze ich odporucam. Snad som ich neprechvalila a co to poradila. Drzím palce. :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Boli sme uz viacej krat na svadbe kde hrali chalani z hudobnej skupiny Kontrast. Ak chces, poslem ti do spravy kontakt na nich, su to v pohode ludkovia, ludsky pristup, vyborna atmosfera ked hraju a vzdy sa da s nimi dohdonut.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
zdravím , skúste pozrieť náš profil Kapela Medley z Trebišova.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?