Skupina Integria

Profilova fotka
poznate skupinu Integria?....ako hrajú na svadbách ? prosim poradte....videla som ich vystupovat len raz , ale bolo to nieco ako zabava nie svadba....ak mate skusenosti prosim napiste :)
Odpovedať
Profilova fotka
@marybexs myslis tuto skupinu? http://bandzone.cz/integria?at=info
Odpovedať
Profilova fotka
ano ano....boli tu hrat zabavu a hovorili ze hraju aj svadby...preto chcem vediet ako hraju na svadbach lebo tam hrali vacsinu rockovejsie veci :)
Odpovedať
Profilova fotka
@marybexs no ako hraju na svadbach ti velmi neviem povedať :-( a ani som o tom nepočula...poznam ich osobne a su to zlaty, mlady chlapci :-) Bola som na par ich koncertoch, hraju super! Ale pocula som ich hrať iba vlastne rockove pesničky...Ja osobne si ich nejako neviem spojiť s hranim na svadbe. Neviem si predstaviť, ako spievaju napr. ludovky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
:) dik za odpoved...ja som ich pocula ludovky spievat nazivo...a nebolo to zle ... hraju velmi dobre....tiez som bola prekvapena ked povedali ze hraju na svadbach lebo som si to nevedela predstavit ... ale hovorili ze ano a ze maju uz par odohratych...preto sa pytam...dufam ze niekto sa este ozve a dam nam info :)
Odpovedať
Profilova fotka
@marybexs ano, Fero ma pekny hlas...tak mozu byť aj ludovky v jeho prevedení pekne... :-) Drzim palce, nech sa ti niekto ozve, komu uz na svadbe hrali ;-) ...ja uz kapelu mam, ale keby som vedela ze hraju na svadbach, tak by som ich oslovila :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@gabriela1984 akurat pozeram ze mame rovnaky datum svadby :D parada :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahojte.Ak potrebujete poradiť tak vám dám presne info :) Skupina INTEGRIA hraje svadby už štyri roky,ale funguje pod názvom LARIX alebo KONTAKTY.Vela o nas nieje počuť pretože si to korigujeme sami a nehrame každy vykend.Sami sa rozhodujeme čo berieme a čo nie hlavne koli tomu aby sme mali aj voľno.Po svadbach nas to samozrejme tiez bavy. ,nehrame iba rockove veci,hrame aj veci ktore na svadbach ,,letia,, hrame aj stare disko veci,aj nove disko veci.(Vondračkova,Michal David,Repete hity,Michael Telo...)..hrame hocico...Kto nas pocul hrat na zábave,tak je logicke ze nás pocul hrat v rokovom style...ved zábava je na zábavu :) Nazov skupiny INTEGRIA po svadbach je preto iny,lebo zostava nieje presne ta ako v INTEGRII. s pozdravom : Pavol Bačkay (spevak a leader kapely INTEGRIA)
Odpovedať
kočky, ak by ste chceli info o "svadbovej" kapele LARIX, tak tu je jeden link: http://www.facebook.com/pages/Hudobn%... inak vrelo chlapcov odporúčam... hrali kamarátom a všetci boli spokojní ;)
Odpovedať
ahojte dievcata, ja poznam tuto skupinu este za cias ked hrali v giraltovciach na letisku zabavi, ako nie su zli, ale nepaci sa mi ako spieva ten spevak co hraje na basgitare, ma taky decky hlas...tak ja len tolko, ked si chcela vediet ako hraju, to je moj nazor, ale vsetko je na tebe
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?