Skupina: Hudba na prvý svadobný tanec

Profilova fotka
Vo fóre vzniklo už niekoľko diskusií na tému piesne na prvý svadobný tanec, preto sme sa rozhodli vytvoriť skupinu "Hudba na prvý svadobný tanec", v ktorej by sa časom mohli zoskupiť všetky tipy na piesne na prvý svadobný tanec. Pridať sa môžete tu: http://www.mojasvadba.sk/group/6277/d... Budeme radi, ak aj vy pridáte do tejto skupiny pieseň, na ktorú by ste tancovať chceli, alebo na ktorú ste už tancovali. Vytvoríme tak rozsiahly hudobný zoznam, ktorý bude inšpirovať vás a ďalšie nevesty :) Komu sa tento nápad páči až tak, že by sa chcel o túto skupinu starať, nech mi dá vedieť a spravím ho moderátorom :)
Odpovedať
Úplne prvý - Il divo - Ti amero Pri začepčení - Holki - Ve snu se vdávam Popolnočný - Bryan Adams - I´ll be right there
Odpovedať
Uvažujeme nad touto pesničkou na naš 1. tanec....Jaromír Nohavica-Píseň pre tu jedinou....Len náhodou nemate niekto rýchlejšiu, proste inu verziu ???
Odpovedať
Profilova fotka
Nech sa páči :) http://www.mojasvadba.sk/forum/hudba/...
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
ja som na svadbe ako prvý tanec valcik videla naposledy pred tromi rokmi :D
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mat The Perishers - Nothing like you and I https://www.youtube.com/watch?v=9EuVr... je nielenze krasna ale istym sposobom nas spojila :)
Odpovedať
Profilova fotka
Na túto sobotu si " naši " mladí vybrali Jason Walker - DOWN : https://www.youtube.com/watch?v=2XxXC... Kráááása ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Odporúčame ! Na jednej z posledných našich svadieb na želanie svadobného otca bola odohraná táto skladba, sólo otca a dcéry bolo úprimné, malo úžasný feeling a zožalo veľký potlesk. (dalo svadbe viac ako hocijaká svadobná hra ) PIESEŇ PRE DCÉRU - Pavol Habera https://www.youtube.com/watch?v=1s0U4...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?