Skupina Čurbes z Prešova

Profilova fotka
Ma niekto skúsenosť s tou kapelou Čurbes z Prešova?
Odpovedať
Ahoj mudreocko ja s nimi mam skusenost su to v pohode ludia co sa tyka zabavy im tento vyraz nieje cudzi vrelo odporucam ak to chces na svadbu nepoznam lepsiu kapelu ako su oni ak ich zavolas o zabavu mas postarane to zarucujem ..........jedine negativum je to ze nemaju cas su plne obsadení stale no ale co s toho vypliva?ze su fakt dobrí a to nevravim preto ze ak by to citali nie je to moj nazor sqela partia sqela atmosfera na parkete vedia to roztocit a zabavia sa nie len mlady ale aj stary fakt klobuk dole chod dotoho a ak sa vydavas ty prajem secko dobre v buducom spolocnom zivote .........PS:Vrelo odporucam mam s nimi skusenosti ci uz akcie ci svadby ludia po tychto akciach po prichode domou sa liecili asi tyzden unaveny vytancovany a nohy nehovorim tie boleli velmi dlho ;)
Odpovedať
Ahoj. My sme mali svadbu teraz cez vikend a hrali nam oni. Sme veľmi spokojny a vsetko bolo tak jak sme sa dohodli. Hraju, maju aj DJ (co je velka vyhoda ked mas rodinu co sa rada bavi bez prestavky) a chodia aj spievat pomedzi stoly ked vidia ze sa spieva (nemali ziadnu prestavku v kuse niekto hral). Terminovo neviem ako su na tom my sme ich mali zabukovanych skoro rok dopredu. Ked to zhrniem : To co sme ocakavali bolo splnene a co je hlavne ludia sa na svadbe bavili, zabavali, vytancovali vdaka nim, cize vrelo odporucame.
Odpovedať
Ahoj,mozem len plne suhlasit,my s manzelom Curbesakov pozname uz zopar rokov,pretoze nam hrali mnozstvo akcii v nasej krcmicke,zabijackove slavnosti a vzdy ukazali ze su to velki hudobnici a hlavne ze hraju zo srdca pre ludi. Preto sme ich volali aj na nasu svadbu v januari,ani sme si nevedeli predstavit inu hudobnu skupinu.Vyber je velky,ale to ako ti skupina odohra svadbu tvori polovicu uspechu celej hostiny a ver mi,ze oni sa postaraju o to,aby zabava bola co najlepsia :) Zahraju vsetko od ludoviek cez cardase az po moderne a vsetko v takom ich reskom style,skratka su super a ako dokaz toho bolo aj to ,ze spevak skupiny si pocas celej nasej svadby menil koselu asi 5 krat,podotykam bola zima :D Nezastavili sa a doslova ludi vyburcuju do toho aby sa bavili. Treba zazit,ale ak si ich vyberies,lutovat urcite nebudes,prave naopak :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?