Rocková kapela a DJ, západné Slovensko

Ahojte viete odporucit dobru kapelu,co nam zahra aj rokovu hudbu na svadbe (slovenske,zahranicne songy) plus maju k dispozicii aj dj? Najlepsie ak by boli zo zapadneho slovenska a limit za vecer do tych 1000€ :-D O to lepsie ak budu lacnejsi ;-) Dakujem za odpovede :)
Odpovedať
My sme mali DJ-a, ktory hral rock aj pop. DJ Juraj Turcar
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, pôsobím v akustickej kapele Wooders. Sme v zložení spevák/gitarista, sólový gitarista, basgitara a cajón (akustické perkusie), náš repertoár tvoria moderné hity 20. a 21. storočia v akustickom prevedení, ktoré neurazia žiadne ucho :) Pre viac informácii si môžete pozrieť naše promo videá na našom webe :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Mali sme nedávno svadbu rozhodovali sme sa nad DJom alebo kapelou. Nakoniec sme si vybrali kapelu Na Kolená a boli sme veľmi spokojní :)
Odpovedať
Profilova fotka
Pekný deň, Poslednú svadbu som hral spolu so skupinou RPB - Robo Patejdl band. Hrali rockové veci slovenské aj zahraničné. Spolupracujem s osvedčenou firmou Just - Decor, ktorá realizuje prekrásne výzdoby reštaurácií s dekoráciami, / strom pre foto, zásteny, vstupné dekoračne dvere atď/. so živými kvetmi. prajem krásny deň dj pohoda
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?