Rocková hudba na svadbe. Máte kontakt?

Profilova fotka
Ahojte nevesty, my s partnerom mame radi rockovu hudbu a tak rozmyslame, ze by sme ju zaradili aj do svadobnej hostiny. Chceli by sme mat klasickeho DJ co bude hrat klasicke veci co sa na svadbach hraju, ale popri nom by sme chceli zavolat aj nejaku rockovu kapelu. Otazky zneju, ci to je podla Vas v poriadku a ci nepoznate kontakt na nejaku skupinu co hra rock a bola by schopna prist na svadbu. Pomozteeeeeeeeeeee :)
Odpovedať
Profilova fotka
Je to v poriadku, je to predsa vasa svadba, tak preco by ste tam nemali mat veci, ktore vas vystihuju? My tiez budeme pustat aj rockovu hudbu, lebo ju mame radi. :-) A ohladom kapely, skus v okoli pozriet nejake zacinajuce rockove kapely, urcite nejaku najdes a ked sa s nimi dohodnes, tak ti odohraju aj na svadbe, budu radi, ked sa budu moct niekde zviditelnit. A skus pozriet na bandzone.cz, tam su zaregistrovane aj mieste zacinajuce rockove kapely, da sa tam vyhladavat aj podla krajov.
Odpovedať
Profilova fotka
@sannussi Diki moc za povzbudenie aj za link 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@crapula: rado sa stalo, drzim palce, nech najdes kapelu podla svojich predstav :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som tiez vzdy chcela rockovu skupinu na svadbe, ale uz mame DJ-a a ludovu hudbu, tak uz asi rockovu skupinu necham tak - okrem toho rovnaky problem - vobec by som nevedela, kde ich zohnat.... dufam, ze sa ti podari niekoho zohnat a poriadne sa zabavite... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@chechnyan dakujem :)
Odpovedať
hm aj my sme podobny, ale sme na metal :D ale tak vystacime si s rockom...budeme pustat nieco take rockove,teda nas DJ bude :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
mam skusenosti so svadbami kde som spolupracoval s rockovou skupinou, a taktiez vobec nevidim problem v tom aby DJ vyhypoval atmosferu pop/rock/metal tanecnymi kolami po dohode s mladomanzelmi, 8-) Tento rock :-) dokonca jeden 60 rocny svadobny otec nechcel prist na parket dokym sa nepusti AC/DC - pustilo sa a uz to vrelo! :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravim, ak zhanate rockoveho DJ, tak som k dispozicii, hral som uz niekolko rockovych svadieb, a jednu rockovu aj v zahranici a dopadli super ! Samozrejme k dispozicii mam aj klasicke svadobne songy a vsetko to, co ku svadbe patri :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
asi už neskoro, ale predsa...kapela, kde hrajú šikovní chalani vo veku 12-17 rokov, majú za sebou kopec koncertov a repertoár tvorí výber zahraničných a SK-CZ rockových skladieb, verte mi, že oživia Vašu svadbu ako žiaden DJ :) tu je odkaz na stránkuk s kontaktami: www.wildpeople.eu
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Ahojte! Na rockovu svadbu vrele doporucujem kapelku The Rockin Two. Hravaju v podnikoch, na oslavach aj svadbach, akusticke verzie rockovych hitov : Beatles, REM, CCR, Green Day, Elvis, a rozne dalsie, od 50s po sucasnost. Zazila som ich na viacerych akciach, vzdy super :) ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Freedom one man show - Pink floyd, Coldplay... zaujímavé rockové spestrenie... kontakt na požiadanie :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?