Prosím Vás máte neaké referencie na hud.skupinu Alessis?Sú dobrí?Hrajú ľudové aj moderné?

Zaujíma ma či vedia zrobiť dobrú zábavu, či z moderných piesní hrajú aj niečo "modernejšie" . Jednoducho či z vás všetkých ich už niekto zažil a ako sa mu to videlo. Ďakujem vopred za každú odpoveď. :)
Odpovedať
ahoj, konkretne na hud. skupinu Alessis nemam ziadne recenzie, ale poviem ti moje skusenosti z tohtorocnych svadieb, bola som na 4 svadbach, z toho na 3 hrala hudobna skupina a bolo to hrozne hrozne, ani to neviem opisat. Moj nazor na to je, ze hudobne skupiny ak nemaju naozaj siroky repertoar pesniciek klasika ludovky ale aj modernych, plus v skupine musia spievat muz aj zena, inak je to cele zle. Naozaj, tri svadby, ina kapela, vsetky hrali len ludovky, co mi prislo ze vsetko v rovnakej melodii, len sa menili slova, sem tam naozaj sem tam nejaka moderna vsuvka a uz ked si si naozaj myslela,ze si mozno zatancujes aj nieco ine ako valcik, tak zase ludovka. Plus spievali iba chlapy a naozaj ak ti hraje od cca 6stej poobede do rana ten isty hlas je to na nervy, lebo ziadna zmena, takze ak ti mozem odporucit zacni uvazovat nad dobrym DJ, ak je dobry DJ, tak sa ludia bavia na aj na ludovkach, aj na modernych a podla mna je to aj ovela lacnejsia alternativa, jedina nevyhoda je redove, kde nemoze spievat s kym nevesta tancuje. Ale redovy ti svadbu nezachrani, ak sa ludia nebavia a boli ich hlava z hudby. Tak vela stastia pri vybere ;)
Odpovedať
Ahoj, ja som ich zazila na jednom plese pred par rokmi a co si pamatam, hrali celkom dobre a zabava bola fajn. Repertoar si celkom nevybavujem, tam slo v prvom rade o to, aby hrali ludovky, ale viem, ze hrali aj nieco od Elanu a pod. Neviem, co povazujes za "modernejsie" moderne, ale ak by si chcela vyslovene novodobe hity, tak ti viem odporucit kapelu Rytmix zo Spisskej Belej. Maju siroky repertoar a hraju aj novsie veci, nam hrali napriklad Wake me up od Avicii alebo Zijeme len raz :-) Ak chces, kludne mi napis ip alebo sa pozri ku mne do "odporucam dodavatelov", ak teda zvazujes aj ine kapely.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?