Prosím o skúsenosti s Tequila Showband

Ahojte, kto ste mali svadbu, oslavu alebo cokolvek a zabavu robila skupila TEQUILA Showband, velmi Vas prosim o akekolvek skusenosti s nimi. - Aka bola komunikacia, - ci bolo splnene co sa dohodlo, - CI VEDELI ROZPRUDIT ZABAVU, - ci sa pacili vsetkym vekovym kategoriam a pod. Dakujem!
Odpovedať
Ahoj, moja sestra ich mala v apríli na svadbe a boli naozaj super, každý si ich pochvaľoval. Tanečný parket bol vždy plný! Čo sa týka komunikácie, boli veľmi ústretoví a nápomocní. Hrali pre všetky vekové kategórie. Splnené bolo všetko a čo je super, na prvý tanec krásne hrali pieseň Halleluja. Jednoducho sú to profesionáli, rozhodli sme sa že budú hrať aj na našej svadbe. :-)
Odpovedať
Dakujem velmi pekne! tesim sa z tejto recenzie:) dufam ze bude viac takych:)
Odpovedať
Sme narocni a musim povedat ze Tequilla showband uplne splnila nase ocakavanie!!! Ani jeden falosny ton,dokonala spevacka,perfektne hity!!!Dokonca robia obrovsku show a maju aj kostymy pre hosti.Nasi svadobcania si ich totalne uzili 😀Nic lepsie si nevieme predstavit pre nasu svadbu, su profesionalni.
Odpovedať
Ahojte, my sme ich mali na svadbe v juli a boli naozaj skveli. Spevacka Tunde ma vyborny hlas, spievali same hitovky, krasna ozvucili aj obrad, mali aj zopar vstupov počas večere. Boli sme naozaj velmi spokojní. Postarali sa o super zabavu, všetci hostia boli nadšení. Taktiež sa nam pacilo, ze pracujú ako profesionáli, dopredu sa môžete dohodnúť na repertoári a ostatných detailoch. Mozeme iba odporúčať.
Odpovedať
Ahojte, mozem sa este spytat kolko si vypytali za svadbu? dakujem :-)
Odpovedať
@lala92 mas spravu
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte! Mala som túto skupinu na svadbe 26.9.2015. Musím povedať, že som bola nadmieru spokojná a nielen ja, ale hostia, ako aj ostatní ( fotografi, obsluha reštaurácie) boli nesmierne prekvapení kvalitou ich služieb. Komunikácia bola od začiatku korektná, spoľahlivá, ústretová. Výber pesničiek, ako aj rady pre nevestu, ktorá ešte takéto niečo nerobila boli veľmi osožné. Dostala som na výber z rôznych hier, ktoré by sa mohli realizovať v rámci programu. Nebolo treba nič stokrát upresňovať, čo sa dohodlo, to platilo a bolo aj splnené. Zábava prúdila od 18,00 po večeri ž kým ľudia neodpadli. Myslím to vážne, na svadbe tancovali starí aj mladí, každý si tam našiel to svoje. Speváčka dokonca chodila spievať von na terasu fajčiarom a spestrovala zábavu. Rekvizity mali vlastné, tie zábavu ešte viac nahodili. Prestávky od 18,00 do rána do druhej-pol tretej boli asi len tri aj to len veľmi krátke. Kvalita spevu aj ozvučenia bola perfektná, hostia odo mňa pýtali vizitky. My sme mali hostí dvojjazyčných (SK a HU) a všetci tancovali na všetky druhy pesničiek. Nedokážem im vytknúť absolútne nič a v budúcnosti môžem vrelo každému len odporučiť. Ak by ste sa niečo ešte chceli spýtať, píšte mi do správy, rada doplním recenziu.
Odpovedať
huraaaa som strasne rada tejto recenzii. Dakujem!
Odpovedať
@spanielka2 môžete aj mne prosím napísať cenu? Vopred Vám ďakujem.
Odpovedať
@spanielka2 : mohli by ste aj mne napisat cenu? Vopred Vam dakujem! :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 1 roku
@spanielka2 viete mi pls povedat kolko vas stala hudba ? ;)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Profilova fotka
Ahojte, je tu ešte niekto kto ich mal na svadbe? 🙂
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?