Poraďte živú hudbu na východnom Slovensku

Kocky vychodniarky, vedeli by ste mi poradit nejaku fest dobru zivu muzicku, cimbalovku i necimbalovku...len nech to nieje kapela s varhanmi a kvazyplayback ;) ? budem Vam mooo vdacna :)
Odpovedať
skus si pozriet www.skupinafortuna.sk Hranie komplet naživo
Odpovedať
@kubo1234654 no dakujem, ale klavesy ani varhany VELKE nie! ja mam 12 rokov klavirnej skoly za sebou, dlho by som take hranie rozdychavala. Ak si hudobnik, pochopis ;) ale vrela vdaka za info :)
Odpovedať
www.esprit.sk - jednoznacne
Odpovedať
Profilova fotka
skus skupinu esprit (www.esprit.sk). Budu hrat aj na mojej svadbe a velmi sa na nich tesim :). klavesaka tam maju, to je jasne, ved ten musi byt v kazdej dobrej kapele. Ale hraju nazivo, ziaden playback.
Odpovedať
@pivetka dakujem, tie klavesy mi nedaju... :D
Odpovedať
Profilova fotka
@mo_mo no, nerozumiem. Ved ked mas za sebou 12 rokov klavira (ja mam tiez) tak musis vediet, aky je klavesak v skupine dolezity. Bez neho by to nebolo ono (to iste ako bez gitary alebo bez bicich). Ani neviem, ci som niekedy videla nejaku kapelu bez klavesov. Ale ked ich tam vyslovene nechces, tak sa potom poobzeraj po nejakej cimbalovke asi. :)
Odpovedať
@pivetka no prave. zatial mnoho kapiel co poznam, da si do profilu cisto ziva hudba a na mieste pusti demo a do toho tuka par akordov. Tak o tom hovorim. Mozno mam len blby prehlad. Asi fakt hladam cimbalovku ;)
Odpovedať
esprit :-| :-| :-| :-| mne tento štýl hudby vobec nereže pre nedavnom som bola na svadbe bubenik do bubnov trieskal veľa krat mimo rytmu falošne spievanie -- nepochopim že v dnešnej dobe dokaže fungovať takato kapela bez spevačky .klasicke take šialene čardaše absolutne ani raz nezahrali tancovala som v subore a tak mi tie čardašiky či rytmicka polka mi chýbali a aj dlhe prestavky mali :-S
Odpovedať
Profilova fotka
ja mozem tiez odporucit ESPRIT.ziadne sample z "klavesov". mne sa nezdalo,zeby hrali mimo rytmu, nespievali falosne, boli velmi profesionalni a ustretovi...medzi hostami bolo viacej hudobnikov a vsetci ich vysoko ocenili...
Odpovedať
my budeme mať skupinu MOMENT.
Odpovedať
@mo_mo Ja sa tiez teraz obzeram, lebo ujo s tetou mali cimbal+husle+harmonika + neviem , to bolo asi 13r dozadu, volali sa Furmani a nemozem najst na nich kontakt. Ale boli bohovski. Do pol7 rana sme sa bavili.
Odpovedať
@zuzulka86 a nie je to jednoducho furmani bodka sk ? alebo to nie su ti isti ?
Odpovedať
Článok sa načítava...
juuj, zeny, ja som asi strasne narocna, ja fakt neviem najst dobru kapelu, ci co? :-(
Odpovedať
s cimbalovkou hladaj aj DJ-a lebo nevyjdes vsetkym hostom v ustrety ..cimbalovka ti nezahra michala davida a vsetky tie pesnicky ktore su na svadbe vypalovaky...
Odpovedať
skupina Trial Moldava nad Bodvou čisto živá hudba ,žiadny playback.
Odpovedať
takze s odstupom casu sa opatovne vyjadrujem k tomuto foru (na poziadanie)...a teda: tie, ktore ste nerozhodne, aku kapelu a koho, s akymi nastrojmi a tak....dajte si poradit, ale nie tu na fore, ale od ludi, ktori dane kapely poculi osobne. Ja som povodne chcela cimbalovku, nakoniec nam hrala kapela, ktora mala klavesy. Hoci som bola proti. Teraz vsak nelutujem - pretoze nejde o to, co sa paci Vam osobne, ale o to, na co budu ludia tancovat a bavit sa. Ak niekto pochopil, ze sa negativne vyjadrujem na konkretnu kapelu Esprit, ospravedlnujem sa. Nevyjadrovala som sa ku konkretnej kapele, len vo vseobecnosti. Nechcela som im nijak umyslene poskodit. Pesnicky od nich sa mi dokonca pacia, a fandim im!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
@mo_mo a akú ste mali kapelu, ak sa môžem opýtať?
Odpovedať
Profilova fotka
S kapelou Esprit máme osobné skúsenosti a je to jednoznačne jedna z najlepších kapiel tohto druhu - celý večer hrajú naživo, majú výborné úpravy, kvalitný aparát a samozrejme správanie na úrovni. V porovnaní s niektorými "kapelami", ktoré sa len tvária, že hrajú a pritom celý večer len spievajú do púšťanej hudby z klávesov je to obrovský rozdiel... Čo sa týka cimbalovky, tak aj my vždy odporúčame spoluprácu nás s DJ-om, ktorého zabezpečujeme buď my, alebo samotní snúbenci. Napriek tomu, že napríklad Michala Davida hráme naživo my ;-)
Odpovedať
@bajbojka Mali sme kapelu Prospekt. Ale nedavno sme zazili nazivo daaavno spominany Esprit, a fakt boli skveli! :)
Odpovedať
my budeme mať ARMIS :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?