Poradte - prvy tanec s rodicmi

Ahojte, prosim vedeli by ste mi poradit nejaky valcik na prvy tanec s rodicmi? Nejaky slovensky. Ide o to ze my velmi nemame radi slovenske pesnicky, preto sme vybrali anglicku, ale rodicia by chceli slovensku. Poznate nieco take prijatelne, neosuchane, co ma celkom pekne slova? Dakujem
Odpovedať
zo slovenských zrejme jedine ľudovku. máte DJ-a? on vám určite poradí :)
Odpovedať
Profilova fotka
Presne tak ,smerujte tuto požiadavku na kapelu alebo Dj-ja - určite dobre poradia. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kimberley1 tak slovenská sa pre rodičov viacej hodí ako anglická. Oni predsa len preferujú tú takú klasiku. A jednoznačne dajte nejakú ľudovku. To majú rodičia radi. A kedy budete mať rodičovský tanec? Hneď po vašom prvom tanci?
Odpovedať
Profilova fotka
@kimberley1 Na prvý tanec si samozrejme môžete vybrať svoj obľúbený slaďák aj anglický to je dnes úplne bežné a na tanec s rodičmi a ostatnými hosťmi ten spomínaný ľudový valčík napr.Vydala mamička prípadne ešte Neber si synečku :-) určite sa im zavďačíte a sa potešia :-)
Odpovedať
Ja proste len nechcem taku tu dychovku, lebo mne az zle je z toho ked to pocujem. Nie ze by som nemala ludovu hudbu rada, ale toto naozaj na sovjej svadbe nechcem. Pride mi to ako z kulturneho domu z 90tych rokov. Neviete o niecom co ma pekne prevedenie a je to aj celkom tanecne? :)
Odpovedať
Profilova fotka
tak vsak nemusíš mať ľudovku. ono je kopec pekných piesní slovenských, ktoré by sa podľa mňa dali použiť. no najlepšie spravíš, ak to budeš konzultovať s dj-om. on má isto v zálohe také piesne a keď tak, vie aj tie ľudové upraviť tak, aby sa aj tebe páčili ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?