Poraďte modernú kapelu + Dj + moderátora v Bratislave

Ahojte, viete odporucit niekto z ba a okolia? pripadne niekoho kto bude ochotny ist do ba? hladame modernu kapelu, najlepsie aby tam bol aj huslista, ktoreho chceme vyuzit na obrad, s tym ze by ta kapela mala aj DJa s ktorym by sa striedali a tiez by nam robili show? resp takeho starejsiho? tiez som sa chcela spytat ako to riesite s ich stolom a jedenim a tak? maju to iste co svadobcania ci? dakujem
Odpovedať
podotykam este, ze mame anglicko slovensku svadbu....nechceme ziadne ludovky....
Odpovedať
Profilova fotka
@saintovci stol pre dodavatelov byva vacsinou v uzadi, jedlo byva rovnake ... ako kapelu mozem odporucit ciganskych diablov
Odpovedať
vy máte tuším tiež svadbu v Tomášove... skús s popýtať aj ich, maylsím dokonca, že na tom ich ponukovom zozname majú nejaké odporúčania. keby si to chcela rozkúskované, tak kapela je super funkiez aa saša okálová. DJ-a tu veľmi odporúčali napríklad Gusta, ktorého máme aj my, ale referencie viem podať až o mesiac :-). chvália si aj Titusa. ak netrváte na husliach, obrad sa dá vyriešiť aj harfou - harfistka Mária Kmeťková. no a pokiaľ ide o večeru, s nami sú pri stole fotografi a kameraman, ale preto, že sa poznáme. budú jesť to, čo my. DJovi sa o večeru tiež postaráme, ale zrejme bez predjedla a dezertu a jesť bude dole v reštike.
Odpovedať
Profilova fotka
@hallie .. len treba dat bacha aby sa DJovi nevyplo CDcko ked sa pojde najest dole do restiky :) ... dodavatelia jedia preto na hostine lebo akosik nemaju cas sa ist najest inam kedze je ich treba vacsinou od rana do rana
Odpovedať
@weddsk ale veď sa naje pred celým koncertovaním :-) my máme večeru a až potom prvý tanec, bufet a zábavu. a samozrejme, k bufetu bude mať celý čas voľný prístup. K svadobným stolom ho nenapchám počas večere, sme úplne plní a posadiť ho do vedľajšej miestnosti mi pripadá ešte buranskejšie ako ho slušne usadiť v reštaurácii kaštieľa.
Odpovedať
Profilova fotka
@hallie v pripade ze nieje miesto, tak je to uplne ok .Potom pocas vecera ked bude mat volne chvilky, tak by sa ale hodilo miesto kde si moze polozit pohar s vodou a pod... DJ pult na to nieje moc vhodne miesto.. niekto buchne do stola, nieco sa rozleje a mate po zabave. Cely stab by mal mat nejake to svoje miestecko kde si moze odlozit techniku. Nabit baterky a pod. Viem malo miesta je vzdy, ale pokial sa mysli aj na stab, tak sa tym odstrania mozne problemy. Ludi pokial nemate na ociach tak sa obcas presunu na cigaretku s niekym sa zakecaju a pod. A klient ma potom zbytocny stres, ktoreho ma aj tak dost. Niekedy je mozno lepsie dat stab do vedlajsej miestnosti :)
Odpovedať
@weddsk Dobrá rada, ďakujem, poviem, nech mu tam nechajú taký ten malý, vysoký stolík. Popravde, keby to bolo inak, bez známosti, nemala by som pri večeri nikoho z poskytovateľov služieb, a to nie je nič osobné, ani urážlivé. Patrím k nevestám, pre ktoré je táto udalosť... intímna, či ako to nazvať a bolo by mi čudné, že má byť pri prejavoch človek, ktorý nás vidí prvý a posledný krát v živote. Asi som zvláštna. Ale čo som sa pýtala kamošky, čo mala toho istého DJ-a, tak vraj nemal ani večeru, len tie švédske stoly. Ale to mi, vzhľadom na to, že to máme všetko na jednom mieste, pripadalo hulvátske, aby sme to takto urobili.
Odpovedať
Dobrý deň prajem, ak máte záujem o modernú kapelu, tak Vám odporúčam live acoustic rock skupinu WHATEVER (Oto Váhovský & Slavo Repaský)..Ide o originálne spojenie elektrického violončela s gitarou + dá sa aj s bubeníkom ako TRIO. Pre ostatný priebeh zabezpečíme aj DJa. Ak Vás táto ponuka zujala, tak nás kontaktujte pre bližšie info.:)
Odpovedať
Profilova fotka
@hallie beriete to moc vazne :) Je to len stab.... nerobte si zbytocne starosti. Su to len ludia, ktori pridu pre vas pracovat.
Odpovedať
Profilova fotka
@weddsk .Áno, súhlasím, nám muzikantom (aj DJ) je úplne jedno kde budeme sedieť, len nech je nejaká večera a nejaké to nealko a stačí.
Odpovedať
Profilova fotka
@saintovci pozrite si prosím môj profil :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
Kapela Fantom k Vasim sluzbam 8-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?