Poraďte dobrú hudobnú skupinu na svadbu na východe

Profilova fotka
Dobrý deň žienky, potrebujem poradiť skvelú kapelu na svadbu. Kedže sme chceli Synkopy, ale bohužiaľ sú obsadený skoro na celý rok 2018, taktiež aj kapela Ronix. Prosím poradte mi niečo podobné ako Synkopy, ktorý hrajú skvelé, dlho a hlavne s krátkymi prestávkami. emoticon Napíšte vaše skúsenosti - spokojnosť klady aj zápory a najlepšie maximálne dva - tri roky dozadu. Ďakujem vopred.
Odpovedať
Profilova fotka
Zažila som napr. Dual Relax zo Svidníka, hrali super, ajj pomedzi stoly, aj ku kostolu. Dobre sme sa na nich vytancovali. Na inej svadbe som zažila skupinu Gamma, veľa ľudí ich chváli ale mne sa nejak extra nepáčili. Dosť neznámych ľudoviek hrali a tie modernejšie pesničky boli také staršie ktoré sa hrali pred 10 rokmi, jedna stará pesnička za druhou, to ma fakt až prestalo baviť. Čo sa mi páčili boli Oceľare z Falkušoviec, hrali fakt super aj keď nie sú až tak známi. No a nám na svadbe hrala skupina Rubin, pre mňa top, majú úžasnú novú speváčku. Hrali všetky známe ľudovky a modernejšie pesničky boli fakt modernejšie. :-D a nič na štýl repete
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Zdravím pokiaľ by ste mali záujem o živú kapelu v plnom obsadení skúste pozrieť aj na náš profil medzi profesionálmi Kapela Medley z Trebišova.
Odpovedať
Profilova fotka
BANKROT Snina - FB : "hudobnaskupinaBANKROT"
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?