Poraďte Dj z okolia Nitry

Poradte DJa na svadbu z okolia Nitry. Chcela som DJ CUKY, alebo DJ ZVUKO, ale môj termín maju obsadeny. Poradte niekoho co hraju podobne.
Odpovedať
Profilova fotka
@katulka3514 DJ Sladecek?
Odpovedať
Neviem ako to tu chodi-myslela som si ze aj ke si nieco precitama a popripade mozem aj takto pomoct-zmazali ste mi -co som tu napisala-Chcela som len pomoct ako tu pomahaju dalsie.Tak neviem.Katulka ked budes citat napr.a nebudes mat dj na svadbu-tak nam hral jeden pan a mal aj harmonikara a svadba vyborna na 1-Je z okolia Hlohovca.Profesionalny pristup co sme boli strasne spokojní.
Odpovedať
Profilova fotka
@katulka3514 nehral mi na svadbe,poznam ho z profesionalneho hladiska a mal som moznost vidiet jeho pracu,preto mozem len a len odporucit ;-) ....
Odpovedať
Profilova fotka
@katulka3514 samozrejme,chapem...len musim povedat,ze DJ Sladecek urcite nieje ziaden cirkusant! Ono je to vzdy o dohode a individualne - co je dobre pre jedneho klienta, pre ineho nemusi byt a preto staci povedat a nastavit ocakavania ( chceme to a ono a toto nechceme .... atd atd )...a ako muzikant, nestotoznujem sa s nazorom,ze sa da realna kvalita kapely,alebo DJ urcit po vzhliadnuti zopar videi...ale je to iba moj nazor...zelam Vam,aby ste nasla co hladate a aby vsetko dobre dopadlo ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@katulka3514 dakujem ;-) ... ...hned v uvode temy pisete,ze DJ Cuky Vas termin nema volny...tak neviem o co Vam ide...urazat nas tu a navazat sa do nas????Za dobrotu na zobrotu? Ale nech sa paci,ked len tolko Vam chyba ku stastiu 8-) 8-) 8-)....samozrejme za predpokladu,ze ste realna nevesta a nie jeden z mohych "skrytych kolegov", ktorych je tu poslednou dobou ako hub po dazdi a hraju rozne hry...niekedy celkom sranda,ako odporucaju sami seba,alebo utocia na inych....v tom priade zelam,nech sa dari :-) ;-) :-D a zelam pekny vecer!
Odpovedať
Katulka podla mna mas pravdu-Sladecek DJ ako si famozne hovori ma od tejto brandzi dost daleko-pozrela som si video a je to vazne jeden velky cirkus.Skoda ze nie su volni ti co si si napisala-maju ine renome.Ak by chcela tak ten pan co nam robil -kluden poslem kontakt-hral vyborne a aj harmonikar super
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
pripojím sa a ja na krátko keď o mne je reč cirkus ne- cirkus myslím si že aj mne by bolo ľahšie postaviť sa za stol a hrat a odmoderovat celu svadbu nevidím v tom ťiadny proglem..skôr si myslím že ťažšie je vytvorit ten cirkus... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Deejay, hudba,moderovanie na svadby, rodinné oslavy, jubileá, stužkové, plesy, firemné akcie a iné. Ako deejay pôsobím od roku 1998, prax a skúsenosti nechodím na akcie zbierať, ale ponúkať! Mám široký repertuár všetkých hudobných žánrov, pre všetky vekové kategórie, aj podľa Vašich požiadaviek, ktoré spoločne preberieme na stretnutí pred svadbou. Oldies (abba, boney m, smokie, pomada a iné) ľudovky, čardáše, rusnácke, cigánske , repete, disco, známe súčasné aj staré hity, talianske, španielske hity, staré dobré funky (kool&the gang, delegation, mezzoforte, imagination a iné), slovenské, české hity, zábavné tanečné hity, latino, gypsy kings, grécke, twist, rock n roll a iné. Produkcia časovo neobmedzená, serióznosť, spoľahlivosť, kvalita a profesionalita. Mám v ponuke aj karake show a pre deti a samozrejme pre vás aj buble show,dym pekná svetelná show a samozrejme kvalitný zvuk.Ak potrebujete, zabezpečím aj profesionálneho kameramana a fotografa. CELÁ SR !!!! POZRITE SI UKÁŽKY Z MOJEJ HUDOBNEJ PRODUKCIE NA SVADBÁCH. Viem Vám poradiť aj so scenárom svadby tak, aby zabava nestála, počas prestávok stále hraje príjemná podmazová hudba. Rozhodnutie je na Vás ako, čo a koho si pozvete ako deejaya. Upredňostňujem osobné stretnutie pre spresnenie požiadaviek budúcich mladomanželov, v prípade potreby poradím, zabezpečím alebo odporučím iné služby ako je kameraman, fotograf a pod. Svadobné promo video. https://www.youtube.com/watch?v=WttAW... http://www.youtube.com/watch?v=gtLg2n... Kľudne volajte a určite sa dohodneme aj na rozumnej cene a samozrejme kvalite!!
Odpovedať
Profilova fotka
Skúste pozrieť moju stránku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?