Poradíte skupinu v Trenčianskom kraji?

Prosím nejakú super hudobnú skupinu Trenčiansky kraj. Niekto kto vie dobre rozprúdiť zábavu. Ľudovky, moderné, retro music.... Ďakujem.
Odpovedať
ahoj,lulu,moja sestra mala minuly rok svadbu,a mala Janne band z Trenčína,ja sa vydavam v oktobry na buduci rok a tiež si ich budem mat,hraju naozaj krasne,,urobili užasnu atmosferu,hraju všetky žanre,proste neskutoční..a naviac robia sutaže a svadobne zvyky aj to je velke plus-nemusím zhanat starejšieho-super volba
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, odporudam RK Band - hraju aj ludovky, aj moderne, aj klasicke svadobne ale i sucasne hity. Su skveli a spravia zabavu uz od hrania pred domom, pred kostolom aj hlavne pocas hostiny. Kapelnik moze byt zaroven starejsi, ovlada vsetky prihovory, odcepcenie atd.
Odpovedať
Profilova fotka
BONITA
Odpovedať
Aj my sme chceli Bonitu, ale uz mali obsadene. Hraju supeeeer :)
Odpovedať
Profilova fotka
odporúčam hudobnú skupinu Fanatik, sú mladý vedia super hrať, spravili nám úžasnú zábavu. zabávali sa všetci, mladý aj starší .. dohodli sme sa naozaj na všetkom ... my neľutujeme ... aj po svadbe nám hostia ešte dlhooo rozprávali ako sa super zabavili :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj ja odporucam skupinu Royal z Trencina :-) sufantasticky :-) spievaju,hraju vsetko :-) su 5ti z toho jednazena spevacka
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?