Poradíte hudbu, kameramana a menu v Humennom?

Ahojte babulky, potrebovala by som poradit co sa tyka hudby, kameramana, menu. Je lepsi DJ alebo ziva hudba? Vopred vsetkym dakujem. Bea ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky bebet, ja nie som z He ale zo Sniny ale moj nazor ta moze zaujimat. Hudbu si musis vybrat sama, my sme boli velmi spokojny z kapelou, nie je nad zivu hudbu. Bola som na svadbe, kde boli DJ z He a bolo to hrozne, lebo boli dvaja a jeden hral na harmonike a druhy na saxafonea strasne vela sa spievalo, piesne pustal len obcas, tym padom sa vobec netancovalo. TAk takyto styl nie je pre mna, fakt bolo to o nicom a aj hostia sa nudili. Vyber si ty a dobre si to zvaz aj akeho Dj si zavolas. Menu my sme mali skoro klasiku okrem kuracieho stehna, ja som to zrusila a dali sme si prsia na prirodno. Ja si myslim, ze starsia generacia ma najradsej klasiku a patri to do tradicie, asi tak by som to nazvala.
Odpovedať
bebet skus tieto temy tato je cela o Humennom http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... tato je o hudbe na vychode http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... a v tejto je rozoberane menu na svadbe http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Nepoznáte niekoho kto mal svadbu v karpatii? Ja som uz rezervovala miesrnost, ale vsetci ma strasia ze je to male. :-( Co myslite?
Odpovedať
Ozaj Kelemenka, s tymi kamerami mas recht ;-) My by sme chceli DJ-ja, ale mne by sa pacilo keby tam bol aj harmonikar a asi aj tym starsim..
Odpovedať
Podla toho kolko máte ľudí???? Ked som tam volala tá pani mi povedala že pre naších 90-100 je to naozaj malé.... myslím tak cca 7O ??? Ale nemám vlastnú skúsenosť...
Odpovedať
A vy kde budete mat svadbu?
Odpovedať
Domov mládeže - jedine čo bolo volné..
Odpovedať
Ja by som chcela v Karpatii mam uz aj rezervaciu, ale mojmu nastavajucemu sa to nepozdava ze vraj to je male. Ideme sa tam dnes pozriet, pretoze on tam este nebol. Jemu sa paci SOU sluzieb ale tiez tam nebol. Je tam velmi pekne, ale stoly su okruhle a parket je v strede miestnosti, takze hostia su rozdeleni na dve 1/2. Ale inac je tam fakt pekne.
Odpovedať
Aj ja som to chcela v Karpatii a zhodou okolnosti bolo volné, ale nakoniec sme museli zobrat to u pani Salajovej, tuším že tak sa volá, je to nejaká známa mojich svokrovcov... a hlavne ten počet svadobčanov, teraz je z povodných 90je 120... A to neviem čo ešte pribudne za tento mesiac :-) Ale aj tak za svadba v reštike je o niečom inom ako v školskej jedálni. Musíme viac investovat do výzdoby
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte. Karpatia nie je zla,nemala som tam svadu ale ked to budes mat ole bebet moze byt hore je to male a nie velmi pre svadbu.Len ked mozem davaj si pozor na prevadzkaru vela ludi sa na nu stazuje.Nie je mila a ak je tak to veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelmo pekne hraje a snazi sa urcovat svoje no kedze ste vy zakanici povedz si ako by si to chcela. Hudba?Dj s harmonikou jesuuuuuuuuuuuper.Zivu hudbu nemusim,no keby som chcela veeeeelmi by som si im kukla na zubok lebo vela z nich nevie spievat a hra falosne.Necerpamlen zo svojich skusenosti ale aj co som pocula.No a potom je cimbalovka asi velmi super riesenie ak sa nebudes vediet rozhodnut. 8-)
Odpovedať
Hudbu uz mame a ten pan hral priatelovej sestre na svadbe, ale to sme zistili az ked sme sa s nim streli. Tak s DJ om sme spokojni. Aj kameramana uz mame, tiez mal pekne video aj fotografka ta bola velmi v pohode ;-) Len mame dilemu s tou salou?
Odpovedať
Profilova fotka
Bebet a nad akými možnosťami rozmášľate?Vzlúč si všetky ktoré nechceš.A pokračuj so všetkými ktoré chceš a hlane ktoré sú voľné.Veľa nervov želám.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Dik lubi, vies co podobas sa na moju spoluzicku z gymka, nevolas sa Katka?
Odpovedať
ahoj Bebe, a koho ste si nakoniec vybrali ako DJ -a? My asi budeme mat p. Sudika aj s harmonikarom - pravdepodobne to, co pisala kelemka na zaciatku, ze strasna nuda, co ma vcelku vystrasilo :-( ale na druhej strane som pocula aj velmi dobre referencie- len na zivo nemam moznost si ich vypocut. Ale si myslim ze je to vzdy mensie riziko ako ziva hudba.. naprv som chcela kapelu, ale tam je riziko podla mna'oveeela vacsie - presne ako pise lubi.. Co sa tyka tej cimbalovky, neviete ci chodi na svatby aj Chemlon? resp. iny subor z okolia HE? a ako to funguje, ci na cely vecer, alebo pridu len na par hodiniek zahrat? Velmi by som chcela mat ludovu skupinu - husle, basu atd. len neviem ako to funguje, co hraju, atd.. ak mate niekto nejake info, prosim dajte vediet. Bebe, este k tej sale, my pravdepodobne budeme mat vo Hviezde - teraz je to teatro restaurant.. je to restika, nie sala a relativne velka.. Nad karpatiou sme tiez uvazovali ale odradil ma pristup tej pani, asi prevadzkarka.. nepotrebujem sa nervovat este aj s niekym takym neochotnym.. a od humenskych JPP :-) vraj tam az tak dobre nevaria - ale to mozno nie je pravda. tak sa necham prekvapit
Odpovedať
Profilova fotka
Bebet nechodila som na gymko. O hudbu sa neboj lebo Sudik je fajn a len chvalu som pocual na nich.To co sa tu pisalo o harmonikarovi si myslim ze tu niekto pisal o niekom inom. Cimbalovka hraje celu noc.COmolnsky by ti prisli.Spitaj sa do IP luciaj ona ich mala a co viem bola spokojna.Ja som ich tak ist chcela ale su dost drahy. Stonozka som veeeeelmi rada ze si mi potvrdila to s prevadzkarkou.Este raz to poviem je to veeeeeeelmi neprijemna zenska a treba si davat pozr lebo je falosna.Tiez si treba vyjasnit za co vsetko budete platit co v tom vsetkom je.... Teatro je fajn chuti mi,len stonozka ako to chces rozmistnit?tie boxy tam budu musit zostat nie?
Odpovedať
Humenčanky kde ste ? Bebet akého máš DJ ? Kelemka to čo si písala o dvoch DJ, kde jeden hral na harmonike a druhý na trubke, tak to bol asi M.Šudík s kamarátom, myslím, ale neviem isto. Prečo málo hrali a len spievali, nechápem, nezáleži to od ľudí ? A Ty Lubi si mala čo za fotografa ? Ste pekný pár, ale fotky, no neviem, boli ste spokojní?
Odpovedať
Profilova fotka
kvetuska neboli sme ani trochu ani neviem jeho meno.Bol z Michaloviec tak si daj pozor.Nevedeli sme koho si dať tak to bolo len na poslednú chvíľu.A mal prísť iný fotograf len asi poslal náhradu tak to dopadlo.ak môžem poradiť v dome služieb to staré foto je dobré(to som prišla na to až po svadbe :-( )a dcéra od pána Kočana,toho kameramana.
Odpovedať
ahojte, ako sa Vam dari? chcem sa spytat, kde sa pojdete dat ucesat a namalovat v HE? a ako dlho predtym treba ist na skusku a objednat sa? kedze nemam potuchy o kadernickach v HE, asi skusim zo dve -tri , a uvidim z ktorej budem mat najlepsi dojem.. skusali ste to takto niektora? alebo sa spoliehate na odporucania znamych? pre make - up plati to iste :)
Odpovedať
Ahojte nevesticky :) Ja uz mam sice po, tak ale je pekne si zaspominat nie? Svadbu sme mali v SOU sluzieb, je to tam pekne vynovene a vsetkym sa tam velmi pacilo, mozem odporucit. Uces mi robila kadernicka v Udavskom - velmi pekny uces za malo penazi, super 8-) Kameramana som mala zo Sniny, vola sa Vasilko, som spokojna. Inak vyzdoba na auto vlastnorucne vyrobena, a vsetko ostatne viac menej svojpomocne. A este saty - tie som mala zo salonu nad Domom obuvi - velmi ustretova a prijemna osoba, velmi odporucam. A co sa tyka hudby, tak jednoznacne manzelia z Velopolia - hraju na harmonike, trubke, syntaku, zahraju aj odpytovanie na harmonike a trubke, ludovky hraju potom niektore nazivo, niektore z cd, moderne pustaju original, redovy tiez nazivo. Vedia urobit super naladu a nie su drahi 8-) majte sa zatial papa ;-)
Odpovedať
My uz mame hudbu, kameramana, salu ale este nemam saty, ani pozvanky ani vyzdobu. Rozmyslame nad svadobnym salonom, sa mi pacili fotky zo salona pri novej poliklinike. Aj som rozmyslala ze si vyzdobu spravime sami ale potom nam doslo ze asi nebude kedy. Ozaj stanuska mas aj nejake fotky? Bea
Odpovedať
ahoj bebet.konecne niekto z he.my budeme mat svadbu v auguste 2008.mam razervovanu miestnost na chemickej skole kde to je uz aj s vyzdobou ak chces vo viacerych farbach.kameramana a fotografa.p.Kocan s dcerou no a hudbu mam z vranova,dj vraj su dobry.a ostatne sama neviem.ale aj ja rozmyslam nad tym salonom na tu vyzdobu.som v zahranici no dojdem v januari tak mam 2tyzdne na to aby som vsetko pobehala.
Odpovedať
aj sa opat hlasim :) smiem sa spytat aky svadobny salon anickat a bebt spominate? pri poliklinike.. robi aj vyzdobu? nieco ako svad. agentura, ano? som pocula len o ag. Dvaja v HE. Mate na nich kontakt, bodol by mail.. alebo aspon co vsetko ponukaju, nech mam tróchu prehlad. Co vlastne by ste si s takou svadobkou zabezpecili? ja budem asi potrebovat komplet vyzdobu, dekoracie, potahy, ale aj take veci ako postarat sa o menovky, darceky na stoly a pod. Inac, neviem ako vy,ale mne sa vobec ale tak strasne nechce toto riesit.. pripada mi to ad 1 strasne skoro, a vobec sa mi do toho nechce.. ale presne ako si spominala anickat, ked nie so priamo v HE musis na vsetko mylsiet s predstihom. Kamaratky ma pomaly natahuju, ze kedy si idem skusat saty, alebo ze ake sa mi pacia.. Ale ja netusiiiim a pomaly k tomu zacinam mat odpor :) ako som kedysi vzdychala nad vykladmi svad.salonov, teraz ich obchadzam :-) jaj, som sa ale rozpisala, ale v okoli nemam nikoho kto sa ide vydavat, alebo to ma za sebou, tak si o tom nemam ani s kym pokecat..
Odpovedať
Ahojte babenky, tak už konečne máme svadobné fotečky, mrknite do albumu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
stonozka reklama na agenturu dvaja je v meste pri fontane ak nie si doma mozem kuknut na cilso.mas teraz viac agentur ale myslim ze dvaja je naj.a mail neviem ci maju no velmi dobre sa da dohodnut aj cez telefon.sice teraz to nema ta tana al uz to ma akasi pani ktoru nepoznam no myslim ze keby v tom nebola dobra tana by jej to nepredala.
Odpovedať
Lucinka mas naozaj naherne fotky a neskutocne sa mi paci tvoj uces.... pises ze ti ho robila kadernicka zo sniny, budem si asi hladat kadernicku v HE, ale nemohla by si prosim pre istotu dat kontakt aj na tvoju kadernicku,, respektive ak vies kde priamo v HE , v ktorom kadernictve a ku komu sa oplati ist, alebo naopak radsej sa vyhnut... ak by ste aj ostatne vedeli poradit, prosila by som vas o nejaku radu, kde asi zacat ... a ak mate aj kontakt.. dakujem Lubi, dakujem za info o agenture, mamina mi to cislo dala z tej reklamy co si spominala.
Odpovedať
Ahojte vsetci, prosim vas, poslite mi kontakty na nejake kapely, lebo by sme sa chceli zobrat v auguste alebo v septembri a este nic nemame. Napiste mi prosim aj nejake referencie - aj dobre aj zle, aby som vedela, comu a komu sa mam radsej vyhnut. Diki moc.
Odpovedať
ahojte, no tak som zacala svadobne vybavovacky neskoro :-| pan Foldy obsadeny, pani Lukackova tiez, ini osloveni fotografi nechcu cestovat do HE alebo nemaju internetove stranky a nechcem si dohodnut fotografa bez toho aby som videla ako foti. Poradte mi fotografa, ktory robi pekne, akcne exterierove foto, po pripade poslite kontakt. Vdaka :-)
Odpovedať
Dievcata uuuuuu, kde ste? Vsetky v HE sa uz vydali? mila zuzuska pocula som o kapelach Pohoda (oni maju aj stranku www.pohodamusic.sk), Rubin a Epilog. Ja uvazujem nad DJ, lebo som bola na svadbach kde bol DJ a na inych kde bola kapela a akosi sa mi viac pozdava DJ. No som este v stadiu rozhodovania, no ale mala by som sa rychlo rozhodnut, lebo bude vsetko reserve a potom si mozem na svadbe pustat pesnicky z vlastneho cd playera :-D Ako si na tom s pripravami?
Odpovedať
Baby potrebujem nejaku dobru kadernicku a kozmeticku koho by ste mi odporucili?
Odpovedať
stonozka :-N
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?