Poraďe dobrého Dj z Bratislavy a okolia

Ahojte, viete poradiť naozaj dobrého DJ-a na svadbu? Hľadám niekoho, kto nebude hrať samú diskofíliu a klasické odrhovačky (Mašinka a spol. sú na blackliste :-D), ale má v reperotári aj niečo mierne retro, funky... A hlavne aby veľa, veľa nerozprával, nepotrebujeme tam moderátora :-). Dostali sme odporúčanie na DJ Titusa, ale ešte si robím malý prieskum :-)
Odpovedať
1
2
jaj a zabudla som upresniť, že to má byť BA a okolie :-)
Odpovedať
@saskia11 ahojky, videla som ho, aj ho tu tuším v nejakom fóre veľmi chválili. a nebol na tej svadbe veľmi ukecaný? lebo tomu sa fakt chcem vyhnúť.
Odpovedať
@saskia11 No, asi tým poverím drahého, aby obvolal a vyzistil... strašne sa bojím, aby som tam potom fakt nemala otras hity, senzus, kmeťoband a podobne :-) ale keď má veľký repertoár, mal by tam vyloviť aj niečo pre nás hádam :-)
Odpovedať
@saskia11 Ďakujem :-) Dúfam, že ešte majú termíny na apríl :-)
Odpovedať
@hallie ahoj, my sme mali tiež výborného DJ- Juraj Mičák, ak budeš chcieť posuniem kontakt. dalo sa sním dohodnúť na čomkoľvek, repertoár má veľmi široký, s ničím nemal problém, veľmi milý, pohoďák, zbytočne neukecaný. Je to presne ako písala saskia11, je to o tom, ako sa sním dohodneš, aj v rámci moderovania. Všetci, ktorí ho mali na svadbe ako DJ si ho veľmi chválili, aj u nás. trafil sa všetkým do nôty- mladým, starším a to nehral žiaden senzus a pod. odrhovačky. Nám spravil super oldies disco :)
Odpovedať
@sonrisilla Skvelé, a bol z Bratislavy alebo blízkeho okolia? My budeme mať svadbu asi 20 - 25 km od BA. Kontakt ťa poprosím do pošty, ak teda môžeš :-) Aj cenu, prosím ťa :-)
Odpovedať
áno, je z BA. kontakt ti posielam do pošty :) @hallie
Odpovedať
Profilova fotka
@hallie funky funky funky :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Peto z PP Production. Robil svadbu aj nam aj viacerym mojim znamym a spokojnost najvacsia. Chalana poznam asi 25 rokov a hudbe sa venuje snad odjakziva. Je to profesional.
Odpovedať
Profilova fotka
Hrávam aj BA. Kuk moj web a ak OK tak veľmi rád pošlem aj moju ponuku (ak Váš termín mám ešte voľný) ... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravím, v prvom rade ďakujem saskii11 za jej príspevok. Naozaj je to vec dohody, repertoár vyberám na základe Vašich požiadaviek, veď je to predsa VÁŠ veľký DEŇ, Aby ste sa dobre bavili vy aj vaši hostia - to je prvoradé, V prípade záujmu ma kontaktujte emailom, telefonicky ale uvítam hlavne osobné stretnutie .... DJ Profesor
Odpovedať
@iamhappy ďakujem, ale oni robia vo dvojici, nie? aj s tou slečnou/pani. Čítala som tu na nich tuším aj dosť veľkú kritiku :-( @djprofesor Zrejme sa ozvem, aspoň kvôli cene :-)
Odpovedať
my budeme mat DJ Gusta, zazila som ho uz na svadbe a vsetci sa vyborne bavili do rana, repertoar prisposoboval podla toho, co zaberalo na hosti a komentoval len to, o co ho poziadali, inak sa venoval len hudbe :)
Odpovedať
@marrilyn ten má tu na fóre super referencie, hlavne vraj rozpráva iba decentne, super, ďakujem! :-)
Odpovedať
@hallie neviem zda sa mi, ze robia aj separatne, vec ich oslov a vyskusaj.
Odpovedať
@sonrisilla Ahoj, mohla by si mi prosim ta poslat kontakt na DJ Juraja Micaka? Dakujem!!!!!
Odpovedať
Profilova fotka
odporucam Dj Gusta:)) ten ti spravi zabavu ako sa patri:))
Odpovedať
Profilova fotka
jednoznacne Dj Gusto.... ja ako netanecnik, som na firemnej party, kde hral prave tento chalanisko, pretancovala celu noc, tancovalo sa dokonca na stoloch... a nejako specialne vela som ani nepopila..takze doporucujem jeho na veeeeeeeeeeeeeela percent.....mi mame kamarata Dj, dostaneme to ako svadobny dar od neho, tak z toho dovodu nebudem mat tohto, ale cokolvek by sa stalo a moj sucasny by nemohol, isiel by on...
Odpovedať
Profilova fotka
@zoldynka no,dufam,ze to nebola firemna akcia u mna v praci,lebo naposledy ako hral,tak sa tancovalo na stoloch:)
Odpovedať
Profilova fotka
@marus142 ale nemyslim si, to by som ta asi poznala, ci?
Odpovedať
Profilova fotka
asi,nie to by bola nahoda,ze by ste zrovna vasu firemnu akciu mali u mna v praci
Odpovedať
Profilova fotka
@marus142 pracujes v ba? v restike?
Odpovedať
Baby, toho Gusta mi tu tak chvalite, ze sa mu asi ozvem. Uvidime, ako si sadneme. Este pockam, akeho DJa budeme mat na firremnej vianocnej party, ci nebude nejaky velmi dobry a prijemny a potom uz konecne nejakeho buknem, aby sme si to napokon nepustali sami :-)))
Odpovedať
Profilova fotka
@hallie ja som bola vzdy rozhodnuta,ze na svadbu predsa patri ziva kapela,ale odvtedy ako som spoznala Gusta tak som zmenila nazor:)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, my sme mali DJ Titusa a boli sme spokojni :-)
Odpovedať
Tak som dostala ďalšie pochvaly na Gusta, kamoškina sestra ho mala na svadbe, drahý ide teda skúsiť zavolať jemu, hádam bude ešte voľný :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?