Popolnočná piesen

ahojte babule. akú budete mať popolnočnú piesen? dajte nejaký tip..my by sme chceli neco od p-haberu ale neviem. či láska necestuj tým vlakom alebo kým ta mám je vhodné..
Odpovedať
@dzejndzejnova ahoj :-) u nás to bolo Status quo Whatever You want a ďalšie, ktoré sa nám páčili :-) Sme sa vybláznili :-D
Odpovedať
xixi no ja hladám trošku niečo inééé ...a verím že ste sa vybláznili
Odpovedať
@dzejndzejnova No to hej :-) Skús si pozrieť I can´t take my eyes off you verzia od Sinatru... to bola naša prvá :-) možno hľadáš také niečo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, je to rôzne, každému sa páči niečo iné, ale podla toho, čo píšeš, asi sa Ti páči slovenská produkcia, tak možno tip, čo si nechávajú nevesty zahrať, kým ťa mám, ale od Roba Grigorova , prípadne dvaja od Vaša Patejdla :-)
Odpovedať
@djvicena noooo dvaja.. to sa mi páči.. hej niečo slovenské hladamm.. aj prvý tanec budeme mať slovensku pesničku.. od haberu si asi nič nedávaju zahrať? kedže to su naše srdcovky len neviem ktorá ma taký text. ...
Odpovedať
Profilova fotka
@dzejndzejnova Paľo Habera, no niekedy mu na svadbe venujem aj celé tanečné kolo, keď treba , a prvé tanečné sólo,, akús Budem ťa chrániť .... :-)
Odpovedať
@djvicena ani to neni zlé. ale zatial vítazí dvaja.. dakujem moc pekne za pomoc
Odpovedať
Popolnocnu piesen??? To je co?? To nie pesnicka na prvy tanec asi. Tak teraz ma napadlo heppy new year od abby v ramci prveho dojmu na novu info :D alebo lod co sa plavi do neznama. to akoze pesnicka na ktoru budes tancovat rerdovy???
Odpovedať
Profilova fotka
@rheuska nie to nie je na redovy....po redovom tanci...proste posledny tanec taky ,,oficialny,,....u nas je to tak ze po redovy sa mladi prezlecu a maju posledny tanec...a potom je to uz iba zabava do rana....
Odpovedať
Ahoj od Paliho Haberu si mozes vybrat este aj Lovesong alebo Pomník Šibnutým je nádherná :-)
Odpovedať
my sme mali modlitba lasky :)
Odpovedať
Profilova fotka
my mame jednoznacne Ak nie si moja s hallelluja piesnou :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?