Pomôžte nám nájsť dobrú slovensko-maďarskú kapelu

Ahojte. Chcela by som Vas poziadat o pomoc najst mi nejaku dobru slovnesko-madarsku kapelu alebo DJ zo zapadneho Slovenska. Ja som Slovenka a snubenec je Madar. Moja rodina nerozprava po madarsky a jeho rodina nerozprava po slovensky. Tak by sme chceli najst kapelu ktora moze viest svadbu v oboch jazykoch. My byvame v Anglicku, takze nemame vela casu to doma vybehavat. Chceli by sme aby aj moja aj jeho rodina bola zapojena do zabavy a uzili si to. Dufam ze nam pomozete. Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my sme na tom podobne, tiez budeme mat zmiesanu svadbu, pochadzam z madarskej dediny a snubenec je zo stredneho Slovenska. U nas sice vsetci hovoria oboma jazykmi plynule, a zo snubencovej strany vedia po madarsky babky a trochu jeho ocino, preto budeme mat aj my skupinu, ktora vie hrat aj po slovensky, aj po madarsky aj po anglicky. Skus si pozriet na nete - skupina Alfa band, mali sme na nich skvele referencie a tiez sme ich poculi hrat a boli skveli. Musim upozornit, ze ich treba vcas rezervovat a nie su prave najlacnejsi :-)
Odpovedať
@blondiee83 ahoj, jej to fakt?bo my zhaname surne niejaku dobru kapelu, vdaka za tip, skusime ich.papa
Odpovedať
Ahojte, kapela Flamengo zo Žirian tiež je veľmi dobrá :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ewinecka Tak dufam, ze sa Vam to podari. Podla mna su ozaj skveli, hrali u nas na polovnickom plese (poculi sme ich desat minut hrat a hned sa nam zapacili, prave slo madarske kolo a aj moj priatel, ktory vie po madarsky asi styri slova, povedal, ze ich berieme :-) ) Neskor sme sa pytali, ako hrali celu noc a kazdy ich chvalil, tak sme si povedali, ze 150 ludi sa snad mylit nemoze :-)
Odpovedať
@blondiee83 ahoj no my sme uz uplne z tych kapiel zufali:(zatial maju volny termin, teda s otaznikom asi este niekto rozmysla nad nimi. hociktoru kapelu alebo dj by sme zobrali tak by to bolo na blink lebo vobec nepozname ziadne kapely:)
Odpovedať
Dakujem za radu baby. Uz sme zajednali skupinu Best. Nasla som ich na nete, dufam, ze budu dobri. Nieje to lahke vybavovat svadbu v dvoch jazykoch ked u nas nikto po madarsky nerozprava.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?