Pomoc s hľadaním správnej muziky na augustovú svadbu

Profilova fotka
Ahojte, hľadám tu akúkoľvek radu, ktorá nám pomôže pri výbere tej správnej kapely a Dj-ja na svadbu. Svadba sa bude konať v Masarykovom dvore a preto hľadáme živú hudbu a zároveň aj Dj-ja z okolia Zvolena. Na hudbu si naozaj potrpíme, takže Vám budem vďačná za každú radu/skúsenosť/odporúčanie.
Odpovedať
Živá hudba ludovka skus ľudová hudba dominika václava ale plavuchovci to je podľa mňa topka a za dj-a ti neviem az tak poradiť ale oni si robia sami aj dj-a ale potom skús ešte paľo ľalík z očovej ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Pekný deň. My sme živá kapela SWAY BAND a sme zoskúpenie výlučne profesionálnych hudobníkov. Všetky skladby hráme úplne naživo, nehráme zo žiadnych karaoke ani MIDI podkladov. Náš repertoár tvoria najväčšie hity 80.,90. rokov, ale i súčasné hity rôznych žánrov - tanečné i pomalé. Nakoľko nehrávame celé svadby, v našom prípade by bola vhodná kombinácia s DJ, ktorého Vám tiež vieme zabezpečiť. Viac informácii o nás sa môžete dozvedieť na našej webovej stránke. Taktiež si tam môžete prečítať referencie od našich spokojných slovenských i zahraničných klientov.
Odpovedať
Profilova fotka
@swayband ďakujem krásne, určite si idem Vašu stránku popozerať.
Odpovedať
Profilova fotka
@3lienka7 ďakujem, určite si to preštudujeme
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, Váš termín mám zatiaľ voľný,kľudne ma kontaktujte.Pekný deň
Odpovedať
Profilova fotka
A ešte jedna otázočka- má tu niekto skúsenosť s evanjelickým obradom pod holým nebom???
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, pôsobím v akustickej eventovej kapele Wooders. Sme v zložení spevák/gitarista, sólový gitarista, basgitara a cajón (akustické perkusie), náš repertoár tvoria moderné hity 20. a 21. storočia v akustickom prevedení, ktoré neurazia žiadne ucho :) Pre viac informácii si môžete pozrieť naše promo videá na našom webe :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@pikiii Dobrý deň, ak hľadáte hudbu na obrad pod holým nebom, rád prídem svojou hrou spríjemniť Váš veľký deň. Som svadobný pianista. Pre viac info navštívte, prosím, môj profil alebo web.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?