Playlist z vasej svadby

Kocky, podelte sa s vasim playlistom zo svadby, ak ste robili :-) Dakujem za inspiracie...
Odpovedať
Profilova fotka
baby ak mozem poradit, nerieste playlisty a blacklisty ... viete koho si volate a ako hra, mozno vas playlist nikoho nezaujima a na blacklist sa bude chaska velmi bavit .... ak chcete toto riesit, tak si urobte playlist vo Winamp-e, prenajmite aparat a hotovo
Odpovedať
Profilova fotka
súhlasím s predchádzajúcim príspevkom. ked som si vybrala DJ, tak asi preto, že sa mi páči jeho práca, je s ním dobrá komunikácia, vidí na čo sa ľudia zabávajú, tak tomu prispôsobí aj piesne, ktoré púšťa. Na vlastnej svadbe sme si s manželom určili iba jednu jedinú piesen, ktorú nám má pustiť a to piesen na prvý novomanželský tanec, lebo sme na ňu mali nacvičenú choreografiu. Keby sme žiadnu nemali, tak aj tú piesen necháme na ňom.
Odpovedať
Profilova fotka
neviem, co je zle na tom, ked nevesta vie, co chce aby sa urcite zahralo a ked vie, co by radsej nechcela. a hlavne kazdy DJ by sa mal takym poziadavkam ochotne prisposobit! sslavulka pokojne si playlist urob ;-) ja teda doporucujem ziaden obsiahli, dobry! DJ vyciti, co sa ludom paci, aby boli vsetci spokojni a ked tam zakomponuje aj skladby, ktore by tam nemali podla teba chybat, budu vsetci spokojni :-) ja planujem aj blacklist, ale to je len par pesniciek, ktore fakt neznasam. a aj to sa dohodnem s DJ, ze keby bez toho niekto ozaj svadbu neprezil, tak ja to teda predycham :-D je to tvoja svadba, urob si, ako ty chces a ak ti nejaky DJ povie, ze "mozno vas playlist nikoho nezaujima", tak treba ist o dom dalej ;-)
Odpovedať
ja napr. lutujem ze som svojmu DJ-ovi playlist nedala...hral skvelo, ale mne tam chybali moje srdcovky...a takisto mohol vynechat madarske pesnicky... a to nik z nas nema madarske korene....takze, nepocuvaj nikoho, hlavne nie tychto tu DJ-ov...aj mne sa tu uz snazili radit.... urob si playlist, sak nemusi zahrat z neho 100% pesniciek, ale aby vedel ze co a ako..zabavat sa mate v prvom rade vy dvaja!!!! je to vas den!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?