Pieseň na prvý tanec od Lucie Vondráčkovej - JMMR?

Ahojte, rozmýšľam nad pesničkou na prvý manželský tanec. Strašne sa mi páči pesnička Lucie Vondrackova - JMMR. Čo na ňu hovoríte? Pripadne mi poradte nejakú peknu buď slovensku alebo česku.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali ako prvy tanec "tu nasu", piesen Medzi nebom a zemou od Petra Nagya a ako prvy popolnocny tanec Love song od Pala Haberu, mozno sa ti niektora zapaci ;-)
Odpovedať
šup do skupiny Hudba na prvý tanec, tam je inšpirácie až až
Odpovedať
Baby my sme rozmyslali nad pesnickou Len kym tu si od Elanu, ale ta Lucka Vondrackova je tiez pecka .:-) Myslim ze slovenske pesnicky su lepsie aspon kazdy rozumie tomu krasnemu textu :-) Nech si vyberieme cokolvek tak to bude fajn
Odpovedať
@kvetuliat_ko to mas pravdu. My na nas prvy manzelsky tanec budeme mat ale zahranicnu aj ked mam velmi rada slovensku tvorbu ale nasa oblubena je zahranicna a preto sme zvolili tu. Mame na nu pekne spomienky, velmi pekne zazitky nas spajaju s tou pesnickou takze my sme vyberali podla toho ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sofia611 jeeej zbožňujem tú pesničku ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj čo tak ,,Bystrík - Nech to trvá ,,. ?
Odpovedať
Kristina - Navzdy, Zuzana Smatanova - V dobrom aj v zlom
Odpovedať
Babenky myslim ze ste sa dobre rozhodli pre slovenske pesnicky :-) my sice este nevieme ze aku dame ale urcite nacerpam nejake inspiracie prave tu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@fsenky to je krasne pesnicky, patri medzi moje oblubene ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Fsenky@prosim ta bystrik to je kto.....toho by som nezahral ani na kare ...inak elan atd....to su skupiny jasne je to vec nazoru potom rovno aj mazikovu ina zena
Odpovedať
beautiful world - Louis Armstrong
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa velmi paci pesnicka Pearl Harbor - Faith hill - there you'll be
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@markxy Bystríka si vybrali mladomanželia ,ja mám tiež iný názor ale musíš niekedy vyhovieť... :-) Ja osobné som za valčík klasiku v podaní cimbalovky alebo keď tak krasnú rokovú baladu .
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?