Názor na skupinu Pohoda z Bardejova

Profilova fotka
Aký máte názor na skupinu Pohoda z Bardejova?
Odpovedať
No my sme boli na svadbe na ktorej hrala skupina Pohoda ale mala strašne velke prestavky :-| a žiadna sláva-neoslovila ma ta skupina..Každy ma svoj vlastný nazor na skupinu...
Odpovedať
Profilova fotka
@janka409 ja som ju zažila na jednej svadbe v Bardejove. Je to skupina zohraných ľudí. Keďže to bola východniarska svadba tak k tomu boli prisposobené aj piesne, take tie typické čardáše :-) Nespievali take tie klasické napríklad Repete pesničky, po polnoci dali aj niečo z 80 rokov, a aj nejake anglické, ale ak chcete aj modernejšie tak myslím, ak si dobre spomínam také nič nehrali. S tými prestávkami - tiež sa mi zdali byť trošku dlhšie ako napríklad robíme my, ale to je môj pohľad, že ich prestávky boli tak 25 min. Inak hlasovo su zohraní. Možno je to len o dohode, čo chcete aby Vám zahrali. Určite ak o nich uvažujete je dobre sa stretnúť s ich organizátorom a popýtať sa, čo všetko vedia zahrať a aký majú výber. Potom sa treba s nimi dohodnúť aj na prestávkach povedzme 15-20 min. Myslim si, že všetko je to o komunikácii a keď sa dohodnú podmienky a obe strany súhlasia, tak všetko môže byť potom fajn. Veľa šťastia :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@specialmoments ďakujem krásne ;-)
Odpovedať
Túto skupinu som mala taktiež na svadbe, bola som maximálne spokojná, splnili moje očakávania, zahrali čo som chcela, nemala som s nimi najmenší problém. Odporúčam :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?