Najlepšia hudobná skupina z okolia Prešova

Profilova fotka
Jednu kapelu už máme predbežne rezervovanú,ale chcela by som počuť nejaké Vaše názory a skúsenosti s kapelami z okolia Prešova :)
Odpovedať
Profilova fotka
Lexel z Raslavíc, ak chceš cimbalovku tak Ľudová hudba Stanislava Baláža tiež z Raslavíc :)
Odpovedať
Profilova fotka
@juliana7221 A Lexel hraju aj moderne aj ludovky? Mozes mi prosim Ta napisat zlozenie kapely-kolko clenov,ci maju aj bicie a kolko beru? ;) ĎAKUJEM :)
Odpovedať
Profilova fotka
husle, klarinet, bicie, klavir, basgitara... a ked chodia medzi stoly hrat, tak: husle, kontrabas, klarinet, harmonika a akusticke nastroje... Su teda piati a hraju aj moderne pesnicky :) ja som uz dlhsie nebola na akcii co hrali oni, ale mam z dobreho zdroja, ze vedia spravit uzasnu zabavu a su kvalitni :) drzim palce pri vybere :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem krasne za odpoved :) a nevies este nahodou kolko ber za svadbu? :)
Odpovedať
My mame atlantic z kracunoviec... tiez velmi dobty .. hraju ma bicie, saxafone, husle, gitara, harmonika basgitara ozembuch klavir.. su piati plus spevacka...
Odpovedať
Profilova fotka
Lexel beru 500-550,nepamatam presne :-) a nechce sa mi ist do skrinky pre tie papiere ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
A kedy mate svadbu? Uz ste sa rozhodli?
Odpovedať
my budeme mat Dynamix....zatial som pocula chvaly, tak verim, ze bude to super aj na svadbicke...Lexel mala segra na svadbe...hrali super, ale nasli sa aj tmavsie momenty nezhody...ale to bolo 4 roky dozadu...neviem ako hraju teraz
Odpovedať
Profilova fotka
Pekný večer, skúste si pozrieť náš profil :) Nemáme problém prísť kdekoľvek a zahrať čokoľvek :)
Odpovedať
Profilova fotka
@petikmir ja som počula že dynamix je super, aj som tiež nad nimi uvažovala, ale tiež som počula, že viac nehrajú ako hrajú, tak som sa radšej rozhodla pre iných :)
Odpovedať
@anicka_dusicka a koho mate ak mozem vediet? my mame dynamix lebo tam hraje rodinny znamy tak ak nebude hrat dobre a dlhe prestavky tak je im beda 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
my osobne máme Ružového pantera - sú z Lipan....ale chceli sme Nobel band len už boli obsadení..... :-( obe skupiny hrajú aj ľudovky aj moderné aj medzi ľudí chodia hrať....bavila som sa nimi zatiaľ stále 8-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@mary6319 my máme Nobel band, ja som ich osobne nepoučla, ale zase počula som že su skvelí, tak sa necháme prekvapiť :) @petikmir tak to super ke je tam nejaká rodina, určite vam urobia dobrú zábavu :)
Odpovedať
@anicka_dusicka tak tuto skupinu ani nepoznam....odkial su?
Odpovedať
@anicka_dusicka a este k prestavkam- podla mna ked chodia ludia a tlacia, ze dlhe prestavky a pod. tak je ulohou zenicha ist a povedat na rovinu, ze uz maju hrat a kratsie prestavky...lebo jednoducho sa znizi cena za pracu...napr. segra mali taku skupinu ze mali max 10 minutove prestavky, lebo ludia chodili uz sami ze chcu tancovat...nakoniec svagor prihodil kapele peniazky naviac lebo boli taki super...co s atyka Lexelu na dalsej svadbe- boli taki vselijaki....
Odpovedať
Profilova fotka
@anicka_dusicka Budeš 100% spokojná si myslím :-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
MALÁ kapelka s MEGA repertoárom starých aj nových hitov, ktoré pobláznia každú generáciu .... :-) Dôverujte nám- a my zreálnime Vašu predstavu o "skutočnej zábave " na svadbe /párty / oslave priamo vo " Vašej sále " ... ;-) Bežne jazdíme do okolia Prešova, ale aj po celej SR....
Odpovedať
Profilova fotka
ponúkame skvelú zábavu za prijateľnú cenu. zaručene plníme dohodnuté podmienky Musím poznamenať, že s kapelami, registrovanými na mojasvadba.sk ako profesionáli, máte navyše záruku, že dodržia dohodnuté podmienky, keďže sú registrované na stránke ako podnikatelia ( živnostníci). Viete si ich u admina vylustrovať, navyše poznáte identifikačné údaje subjektu. pozor na kapely "slávnych mien" , ktoré sa stali nejakou už tradičnou zárukou , často v úplne inom zložení, ako to bolo počas ich najúspešnejších rokov. Mnohí nazbierajú viac akcií na jeden termín, vyberú si ten najhodnotnejší (lebo už majú istotu iného kšeftu tak môžu prihadzovať) a ostatné termíny rozdajú svojím kamarátom, (začínajúcim kapelám) nie vždy adekvátnych kvalít.
Odpovedať
Profilova fotka
už máme po svadbe a jednznačne môžeme kapelu Lexel z Bardejova odporučiť...kto chce, dám vám kontakt aj všetky info, ale takú zábavu ako spravili oni, tak to bolo niečo neuveriteľné :) :) :) každý sa bavil, vždy bol plný parket...proste waw :) :) dali našej svadbe ten správny šmrnc :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?