Nájdem Dj z okolia Nitry, Galanty, Trnavy či Hlohovca?

Profilova fotka
Ahojte, hladam Dja na svadbu v septembri /20/9/. Okrem bohateho repertoaru aktualnych hitov, oldies a ludoviek (bude tam zmes ludi s hudbnym vkusom a potrebami;-)) by som tiez chcel, aby urobil aj dobru show, resp. ciastocne nahradil funkciu starejsieho - vyzval ludi do tanca, napr., komunikoval/vtipkoval s tancujúcimi a pod. Cize nie styl pustim prvy tanec, potom vlozim napalene DVD, stlacim play a o polnoci ho vymenim za druhe DVD... Diky. :-D PS - da sa praca DJa skontrolovat aj inak ako ist cudziemu na svadbu, na ktorej prave zvoleny DJ hra???
Odpovedať
Profilova fotka
My máme DJ Dušana snežnického z Hlohovca , vyzeral fajn , v júni máme svadbu tak uvidíme :-)
Odpovedať
už som to písala v jednej téme. September a máj su najvyťaženejšie svadobné mesiace. Najlepší DJ-i su už dávno obsadení. Škoda že si nezháňal skôr, svadobná hudba je skoro najdoležitejšia vec na svadbe /okrem nevesty a ženícha/ :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Selis - Profesionalna audio/video produkcia- ahoj mi mame tohto a sme s nim velmi spokojny ... robi srandu medzi ludmi a aj starejsieho ak potrebujes :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, môžem odporučiť DJ Dodesa z Branču (okres NR). Má široký repertoár, moderuje a robí aj rôzne hry.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, sme tím ľudí: fotografka, kameraman, DJ, vizážistka a zaoberáme sa aj výzdobou. Ak by ste chceli akýkoľvek kontakt na niektorého člena našej firmy rada poskytnem a odporučím :) Sme z Trnavy a nemáme problém pricestovať v prípade potreby. S pozdravom
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?