Moderna hudobna skupina Presovsky kraj, surne! :)

Ahojte kocky! Chcela som sa s vami poradit ohladom hudobnej skupiny na svadbu. Nechcem nic cisto ludove, skor naopak, moderne ale ktori by vedeli zahrat aj ludove.. Nevedeli by ste mi prosim poradit nejaku fakt dobru, kvalitnu, spolahlivu zivu kapelu v Presove a okoli? Nieco podobne ako je Esprit? Tych som uz kontaktovala.. Dakujem vam velmi pekne za tipy! ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@leylla11 duo Axis - MALÁ kapelka s MEGA repertoárom starých aj nových hitov, ktoré pobláznia každú generáciu na jednom parkete .... ponúkame Vám svoje služby . Dôverujte nám- a my zreálnime Vašu predstavu o "skutočnej zábave " na svadbe priamo vo " Vašej sále " ... :-) REPERTOÁR : slov a cz pop music, zahraničné vychytávky od moderných po oldies, obľúbené Repete, ľudovky, šťavnaté roma čardáše !!! POZN.: Pôsobíme v rámci celej SR !!!
Odpovedať
Odporúčam Wendigo,sú to veľmi dobrý hudobníci,hrajú neskutočne dobre modernú hudbu. Nemjaú toho veľa na internete,ale veľmi radi ti poskytnú ich dvd,poprípade USB so svadby :) My ich budeme mať a neskutočne sa na nich teším :) 8-) 8-) 8-)
Odpovedať
@asined9 ahoj, dakujem za tip.. nemas nahodou nejake ukazky od nich priamo, v akom zlozeni hraju a ake maju ceny? Vdaka! ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?