Máte skúsenosti s hudobnou skupinou Lux z okolia Senice?

Alebo viete nejaku dobru kapelu poradit?
Odpovedať
Profilova fotka
no, tak nato by som aj ja rada poznala odpoved :D :D :D
Odpovedať
@miriam160 Tiez hladas nejaku dobru kapelu? :)
Odpovedať
Profilova fotka
hej hej, hladam ale nemam az taky prehlad kedze som do Holica pristahovana, tak tiez len tak co pochytim :) ale Radeno mi napisal tiez o tom Luxe, ale nemaju nejak ukazky na internete a tiez bez tych referencii je to tazko...kedze od kapely alebo dj sa to dost odvíja a kedze my budeme mat dost hyperaktivnych svadobcanov vratane nevesty :-D , tak chcem aby sa mali na com dostatocne vyblaznit 8-)
Odpovedať
@miriam160 my sme chceli riesit kapelu Duo Yamaha, ale na nas termin boli obsadeni. Na skupinu Lux som dostala dobre referencie, ale tiez nepocula som nic o nich a jedine co som nasla je toto http://www.svadbicka.sk/www/index.php...
Odpovedať
Profilova fotka
Duo Yamaha som pozerala aj ja - ukazky, ale nejak mi tam chyba trosku toho "drivu" ty si ich zazila na nejakej akcii alebo na zaklade coho ste sa rozhodovali?
Odpovedať
iba na zaklade referencii, nakolko ani ja nie som zo senice :)
Odpovedať
@miriam160 @anaana Duo Yamaha sú 2 klávesáci, tak preto asi chýba ten drive. Predsa len gitara alebo trúbka asi tomu dodá šmrnc. V Senici je ešte DJ Lukáš, na Myjave a v okolí poznám kapely Triband, Nonstop alebo Duo Kamasi - ale Kamasi už sú tušim na Vaše termíny obsadený. Lux je inak dobrý, skúste im zavolať, možno budú mať nejaké dvd so svadby čo hrali. Ak chcete kontakty - pošlem.
Odpovedať
Profilova fotka
jeeeeeeeee toto je aky zlaty chlapisko, kto si, priznaj sa :-) tusim jediny v mori zien, dakujeme za pomoc :)
Odpovedať
Profilova fotka
@anaana ahoj anaana, no co ako si pochodila s tym Luxom? kontaktovala si ich? ja som dala nakoniec na tvoje aj radenove odporucania (este aj nejakeho nezavysleho znameho) na skupinu Duo Yamaha ale takisto maju aj nas termin uz obsadeny, tak som skusila kontaktovat Lux, no uvidim co napisu.... :-|
Odpovedať
@miriam160 ahoj, prepac, dlhsie som tu nebola, tak som nevedela ze pises. Ten Lux sme objednali a verime, ze budu fajn. Priatel sa s nimi nahodne stretol v podniku, tak aj v kratkosti pokecali. Boli vraj velmi mili a vedeli sa prisposobit. Vedia hrat rozne zanre, tak snad to bude fajn. Posnazim sa odsledovat, ci nebudu niekde hrat, aby som sa na nich mohla kuknut.
Odpovedať
Profilova fotka
@anaana mne hrala na svadbe hudobna skupina Lux z Trnavy. Zrejme to bude ta ista! Ja som s nimi bola velmi spokojna a aj hostia si pochvalovali. Je to taka klasicka ale vyborna zabavova kapela. Ja ich mozem len odporucat! Ale nejake extra aktualne hitovky od nich nečakaj. ;)
Odpovedať
@cleona ahoj, no mam pocit, ze tebe hrala ina skupina LUX. Lux zo Senice pozostava z otca, jeho syna a maju este aj spevacku a tusim, ze skupina LUX z trnavy je kapela 4 muzov.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@anaana Ano, máš pravdu. Som myslela, že je to tá istá. Tak potom nič. Ale verím, že aj tí zo Senice budú super. ;) Držím palce.
Odpovedať
@cleona dik :)
Odpovedať
Profilova fotka
@anaana no super :) ked budes vediet kde hraju, daj vediet, mozno by som isla aj ja kuk :)
Odpovedať
@miriam160 ok :)
Odpovedať
PLS vedeli by ste mi poslat v PM kontakt na niektoru z vyssie spominanych skupin. V auguste/septembri planujeme mat svadbu a hladame nejaku DOBRU skupinu ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 1 roku
@anaana skupina lux su vynikajuci skvele hraju
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Skupina lux zo senice sú vynikajúca hudobná skupina. Nikdy som ich nepočula hrať čiže som ani nevedela do čoho idem no nakoniec som bola rada lebo chlapci a aj speváčka boli vynikajúci. Pekne hrali,spievali a mali široký repertoár piesni.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Prosím má niekto na skupinu Lux zo Senice kontakt?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?