Máte skúsenosti s ľudovou hudbou Rendošovci?

Ahojte, nemáte skúsenosti s ĽH Rendošovci na svadbe? Zvažujeme nad nimi, no trochu nás odrádza cena. Spĺňala vaše požiadavky na pomer cena/kvalita?
Odpovedať
Profilova fotka
Super kapela, hrávame s nimi, pozri kludne nas profil, ( ked porovnám ake ceny beru dnes foto a kamera, tak myslim ze cenovo su niekde v strede) hrávame s nimi svadby plesy, maximálna spokojnost ludi, rendosovci ako ludia su super a ako hudobníci su špičkoví profesionali :-)
Odpovedať
Ak máte záujem o ľudovú hudbu na svadbe, tiež by som odporúčala ĽH Borievka /stará partia/ alebo ĽH Radoslava Kertisa /aktuálna Borievka/ - sú super, vedia urobiť skvelú zábavu
Odpovedať
Pozdravujem :) mne hrali na svadbe Stropkoviani ... a neviem koľko berú rendošovci ... ale si myslim že stropkoviani su priatelnejši cenovo ... a ľudia sa bavili super ... každý si chválil ... ma prekvapili ako vedeli reagova´t na ľudi ... to bolo na mojej svadbe ... a moj nazor na vec :)
Odpovedať
ahoj :-) mne tiež hrali Stropkoviani. Mladá kapela šikovných chlapcov, veľmi som bola s nimi spokojná. Cenovo sú oproti iným cimbalovkám starých muzikantov určite prijateľnejší, pričom kvalitou som rozdiel nevidela a určite ich odporúčam. Super, skvelá zábava až do rána :-) a robia aj DJ-ing Krásny svadobný deň prajem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ikuskaaa ahoj, my budeme mat rendosovcov. Pocula som na nich iba dobre recenzie, takze som zvedava :-) ako ste sa rozhodli vy?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Ak sa môžem opýtať, ako sa pohybuje cena za ľudový súbor?.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
@ikuskaaa a aka je cena rendosovcov ?
Odpovedať
Ahoj, nepamatam si to uz uplne presne, ale tusim 1000 eur vratane odobierky, flaskoveho tanca, cepcenia, redoveho a zapozicania kroja. My sme mali nakoniec Stropkovianov a bola som nadmieru spokojna! Fakt skveli sikovni chlapci. Hrali aj ludovku aj moderne aj DJing! Lepsie sme vybrat nemohli :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
@papii môžem sa opýtať, koľko stáli Rendošovci?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?