KOŠICE A OKOLÍ: DJ Luca Biani = naprostá spokojenost

Ahoj, protože pozitivních recenzí není nikdy dost:) a jenom krátce: V květnu (v maji) jsme měli svatbu v KE, 40 hostů, půl na půl Češi a Slováci. Což je pro každého DJ trochu oříšek, ale náš DJ se s tím popral skvěle. DJ Luca Biani - mladý kluk, technicky skvěle vybavený, velmi vstřícný, pohotový, dobře uměl přizpůsobit hudbu aktuální situaci na svatbě. Velmi solidní cena. VELMI doporučuju. :) Pro více info kdyžtak napište zprávu. Ivan http://www.mojasvadba.sk/catalog/vend...
Odpovedať
Profilova fotka
@ivankondr Dobry den prajem. Po pozreli fotiek hor uvedeného dj-a len upravím jedno tvrdenie. Nie je vôbec skvele technicky vybavený. Viem ze to vyznie drzo povýšenecky len mi to nedalo pretože viem co znamená byt technicky vybavený. S pozdravom.
Odpovedať
Profilova fotka
@dudo12334 nechcel som, no musím reagovať na tvoj koment. Prezentuješ sa ako veľmi veľký profesionál, no ten tvoj koment je čistá ješitnosť z nedocenenosti seba samého. Ako môžeš spochybňovať vyjadrenie spokojnosti na prácu svojho kolegu a jeho technické vybavenie na základe fotiek 1-2 roky starých? ]-( Pozrel si si vôbec dátum pridania fotiek? Nemá každý potrebu postovať 300 fotiek z poslednej akcie. Čo ak ten kolega od poslednej fotky sa tak technicky posunul, že radšej prikriješ svoj setup obrusom, aby sa náhodou neobjavila fotka tvojej aparatúry niekde na webe a ty sa budeš musieť hanbiť za svoje hračky ]-( ... každý ma aparát vyskladaný podľa svojich možností a je na ňom ako ho využije, a ak je klient spokojný, tak z neho dostal maximum aby bol spokojný. V jednom príspevku si písal, že budeš sa musieť snažiť byť viac empatický. Čo keby si radšej svoju energiu venoval tomu snaženiu ako vypisovaniu ponúk na každý príspevok kde sa niekto pýta na hudbu od Bratislavy až po Čiernu nad Tisou? To tiež totiž nepôsobí profesionálne.
Odpovedať
Profilova fotka
@djmarco nie je to ješitnosť, len som napísal svoj proti názor. O tom ostatnom radšej pomlčím nakoľko by som mohol písať, obdobné veci na tvoju adresu :) a to by viedlo k nekonečným hadkam :)
Odpovedať
Profilova fotka
@dudo12334 ... no daj, nech sa zasmejem, kľudne aj do správy, nech tu nespamujeme :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ivankondr ďakujem veľmi pekne za recenziu ;) @dudo12334 ďakujem aj za zbytočnú reakciu. Nemám nutnosť vešať fotky techniky kde sa len dá. Na vyžiadanie nemám problém záujemcovi poslať rozpis techniky aku používam. Ale ak ťa to zaujíma presne ako @djmarco napísal , tie fotky sú asi aj dva roky staré a aktuálne používam techniku značiek FBT, Pioneer , Sennheiser a iné top značky. Mohol si mi kľudne napísať a opýtať sa aku techniku aktualne používam a až potom písať povýšenecké komentáre. Myslím že sme všetci kolegovia a mali by sme si pomáhať a nie hádzať na seba špinu :) pekný deň :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucabiani nie je to o hadzaní špiny, len ja považujem za TOP techniku niečo uplne iné a nemyslím tym značky atd... jednoducho rád sa vyjadrím na tému, ktorá je mi blízka :) žial nemá zmysel sa vyjadrovať negatívne nakoľko nikto nevie prijať kritiku a označí ma za hejtera, povyseneckého človeka atd... škoda písať komentáre...
Odpovedať
@djmarco @lucabiani ...asi je tu mysleny bublifuk a premietacka klipov, ktore pan Dusan rad prezentuje v ramci svojej ponuky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Skor budky toi toi
Odpovedať
Profilova fotka
@janelicious03 jáááj, ja som myslel, že bublifuk je samozrejmosť a projektor ak treba, je tiež v rámci služieb v cene (bežné videodisco nerobím, skôr na prezentácie) ... ale polepším sa a zahrniem to do ako ďalšiu doplnkovú službu za príplatok ;-) ... aby som bol na tom technicky lepšie :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?