Kašubovci

Ahojte baby, prosím Vás o pomoc. Ktorá z Vás mala na svadbe Kašubovcov ?. Ja som si ich totiž objednala na svadbu ale chcela by som vidieť ešte nejaké DVD zo svadby alebo počuť aspoň referencie na nich. Som inak z oravy a mam strach, že nebudú hrať podľa našich predstáv. Ďakujem Vám za pomoc.
Odpovedať
Profilova fotka
@majka002 prepac, ale preco si zajednavas kapelu skor, ako si o nich zistis, ci sa ti hudba paci.??..ci maju repertoar, aky hladate, nastroje, ktore si prajete...najskor by si si mala vypocut ich pracu a potom zajednat, nie???
Odpovedať
@j_ank_a no mas pravdu, ja som sa o tom s nimi rozprávala a dohodla som sa na repertoári a majú aj nejaké svoje CDčká. Problém je len v tom, že chcem vidieť ich prácu ako hrajú na svadbe. Len z počutia viem že hrajú super. Inak svadbu mám až v auguste a kapelu ktorú som chcela mať pôvodne na svadbe,som si ju zajednávala už minulý rok v júny a normálne bola obsadená. Je to katastrofa, človek aby začal plánovať svadbu dva roky dopredu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@majka002 :-D mala som taky isty problem.....tiez som prisla na to, ze vsetko treba zajednavat minimalne rok dopredu... ale tak mne sa podarilo aj teraz.....tak ked si snimi uz bola a mas dobry pocit, tak je to potom ok... ;-)
Odpovedať
my sme ich na svadbe mali .. sú úplne super ... neni jediná vec čo by som im vytkla, sú úžasný super, vrelo odporúčam
Odpovedať
Profilova fotka
Ak si už dala zálohu, tak čo už...Kašubu trochu poznám aj osobne a má nádherný - božský hlas 8-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?