Kapela Spišská Nová Ves a okolie

Profilova fotka
Ahojte, viete mi odporúčiť kvalitnú kapelu zo Spišskej Novej Vsi, resp. okolia? Viem, že výborné referencie sú na kapely Ronet a Jasper, ale chcela by som mať širší okruh na výber:) Na Slovensku už niekoľko rokov nežijem, preto nemám prehľad, kto ako spieva a hrá, budem preto rada za odporúčania, koho brať i upozornenia, koho nebrať :)) Ďakujem krásne!
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, skuste pozriet este Enix alebo Crazy, ale tie, co ste uviedli, su fajn:)
Odpovedať
Profilova fotka
No Jasper majú náš termín už obsadený a priznám sa, že Ronet v našej rodine už na niekoľkých svadbách hral, preto samozrejme viem, že sú výborní, ale hľadám aj iné možnosti. Enix už je tiež zadaný :/ (vidím že hľadať kapelu 8 mesiacov pred svadbou je už sakra neskoro :) ) Svadba bude spišsko - moravská, preto hľadám kapelu, ktorá to bude vedieť poriadne roztočiť :) Zaujala ma aj kapela okolo pána Barabáša, prípadne Gregovci, zažili ste ich niekto na svadbe? Ďakujem :)
Odpovedať
Spirit sú tiež dobrí, odporúčam :) Hudba p. Barabáša mi príde skôr na akcie typu Spišské trhy a pod., na svadbu by som ich ja osobne nevolala.
Odpovedať
Profilova fotka
@pstruzik Spirit má 25.apríl už tiež obsadený :( Ach jaj :(
Odpovedať
Profilova fotka
@mika251 skuste pozriet nas profil, niesme sice zo Spisa, ale Slovensko - Moravske svadby uznmame nejake za sebou a termin zatial volny ;-) ...
Odpovedať
Profilova fotka
Kapela fantom je na Spisi takmer doma a ja ju taktiez mozem iba doporucit. Sikovny kreatiny a technicky spickovo vybavena kapela
Odpovedať
ešte skús osloviť skupinu Gamma. osobnú skúsenosť s nimi nemám, ale známi si pochvaľovali :)
Odpovedať
Profilova fotka
Avalon,Juno,Junior,Roland,Domino,Medium
Odpovedať
Profilova fotka
Skúste nakuknúť do nášho profilu.... duo Axis - MALÁ kapelka s MEGA repertoárom starých aj nových hitov, ktoré pobláznia každú generáciu ... Dôverujte nám- a my zreálnime Vašu predstavu o "skutočnej zábave " na svadbe priamo vo " Vašej sále " ... ;-) Pôsobíme v rámci celého Slovenska !!! POZN.: Na Spiš chodíme radi a veľmi často ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem krásne za ponuku, ale predsa by som radšej kapelu s viacerými muzikantami, aby to vo veľkej sále pekne vyznelo - budeme mať svadbu o 120 ľuďoch. Prosím, pokiaľ niekto má referencie na kapely typu ĽH pána Barabáša, Furmani alebo Gregovci, budem vďačná za info.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my sme mali svadbu minulý mesiac a hrala nám kapela Tino z Domaňoviec. Musím fakt odporúčať, sú to profíci. Neopijú sa Ti tam ako poniektoré iné kapely, chodia aj medzi stoly hrať, vedia urobiť náladu, nie sú drahí a hlavne, spievajú čisto, čo sa u kapiel na svadbách často nepočuje. ;-) Ľudí mi neutancovali k smrti, dávali rozumné prestávky, takže si hostia stihli aj oddýchnuť a pokecať, aj poriadne zatancovať. Nebol problém ani s požiadavkou, aby nehrali pesničky od Elánu, Vondráčkovej a Gotta (čo tvorí väčšinou 90% repertoáru iných kapiel). Hostia boli spokojní a chválili kapelu...A to sme mali hostí z celého Slovenska a Česka, obyčajných ľudí aj riaditeľov veľkých firiem. Za seba môžem povedať, že kapela a jedlo robia celú svadbu, ostatné pre hostí nie je až také dôležité. A samozrejme ešte to, ako sa baví nevesta so ženíchom...Prajem peknú svadbu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@17alisha Ďakujem pekne za odporúčanie. Máš na nich prosím nejaký kontakt, poprípade webové stránky? Google je voľajaký tajomný :) Ďakujem :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@mika251 číslo som Ti poslala do správy :)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak ani po dvoch týždňoch stále nemám rezervovanú kapelu :( Prosím, nemáte niekto skúsenosť s ĽH Gregovci? Moji rodičia by ich tam chceli, ja s týmto typom muziky nemám problém, ale bohužial sa mi nikde nepodarilo vyštrachať ukážku ich tvorby, ani žiadne referencie. Nezažili ste ich niekto prosím?
Odpovedať
@mika251 o Gregovcoch som počula, ale skúsenosti alebo nejaké ohlasy na nich nemám :( Ale Na Furmanov ti môžem dať referencie. Mali sme ich na vlastnej svadbe a boli sme maximááálne spokojní :) Hrali pred svadbou na dvore, pred kostolom a potom samozrejme v sále a pomedzi stoly. ľudovky hrali oni a ostatné pesničky púšťali cez CD. Striedavo hrali raz to raz to. Takže si prišli na svoje všetky vekové kategorie. Len som sa dopočula, ževraj už neharjú...ale na 100% to potvrdené nemám, takže im skús brnknúť. Ale určite ti ich odporúčam. Hrajú náádherne...
Odpovedať
Profilova fotka
pstruzik dakujem, furmani uz prave nehraju, uz som im pisala :( takže ostávajú už len Gregovci.
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravím, cimbalovka z neďalekého Popradu je Vám k dispozícii. Viac info v našom profile alebo na webe ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
@17alisha Ahooj, prosim ta mas este kontakt na tu skupino TINO z domanoviec?? nikde sa nemozem dopátrat kontaktu na nich. dik :-) :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
@katja1604 podarilo sa ti ho získať?
Odpovedať
@quixik keby vám bolo treba kontakt na skupinu TINO, tak vám ho môžem poslať :)
Odpovedať
Ahoj. Ja ti mozem odporucit kapelu Extent. Su sice od Svidnika ale myslim ze nemaju problem prist aj do Spisskej. Nam hrali na svadbe a hraju skvelo!
Odpovedať
@tankaj ďakujem pekne za odporúčanie ;)
Odpovedať
@quixik ja som ich nakoniec ani nezhanala..mame uz perfektneho DJ, ktory je vychvalovany do neba na svadobnych portaloch...a teraz dokonca o nom pisu v casopise Svadba :) takze som rada :)
Odpovedať
Rado sa stalo ;-) A uz ste sa aj dohodli?
Odpovedať
Profilova fotka
@mika251 Barabašovci ,tak ich som ozvučoval na jednej akcii a super sme to rozprudili,lebo sme striedali kolá a bolo to super.
Odpovedať
Profilova fotka
Ale v každom pripade odporučam aj kapelu Fantom!
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, ja odporúčam hudobnú skupinu Spirit z Betlanoviec. Sú to mladí chalani, ktorí vedia rozprúdiť zábavu. A hlavne nepijú!!! teda, len málo. Do nálady.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?