KAPELA NZ

Ahojte, viete mi dať nejaké dobré typy na hudobnú kapelu na svadbu? Už sme mali jednu zarezervovanú, no pred mesiacom nám to bohužiaľ zrušili :/ Termín svadby: 12.7.2014 v Nových Zámkoch. Ak by ste náhodou vedeli aj cenovú reláciu prosím napíšte mi aj tú :) Ďakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@henrieta89 odporúčam hudobníka Dušana Čapláka, poznám ho osobne.......najlepší hudobník v okolí LV. Kontakt na neho nájdeš medzi profesionálmi, alebo na jeho stránke.
Odpovedať
ďakujem za reakciu.. Ešte by som chcela doplniť, že by bolo výborné ak by kapela vedela zahrať aj maďarské ľudovky, keďže máme rôznorodých hostí :)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@henrieta89 DUO AXIS - MALÁ kapelka s MEGA repertoárom starých aj nových hitov, ktoré pobláznia každú generáciu .... :-) Dôverujte nám- a my zreálnime Vašu predstavu o "skutočnej zábave " na svadbe /párty / oslave priamo vo " Vašej sále " v hociktorom kúte Slovenska... ;-) Dátum 12.7.14 je našim posledným volným termínom v mesiaci júl. Robíme aj slovensko - maďarskú hudobnú produkciu. Na Váš smer jazdíme často. Viac info cez náš e-mail alebo cez IP
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?