Kapela na svadbu 14.7.2018 Želiezovce

Profilova fotka
Ahojte, viete mi odporučiť dobrú kapelu, so širokým repertoárom, na letnú svadbu? Dátum svadby 14.7.2018 Lokalita Želiezovce/ Sikenica (okres Levice) Za všetky Vaše postrehy a nápady ďakujem :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Dobrý deň, pôsobím v akustickej eventovej kapele Wooders. Sme v zložení spevák/gitarista, sólový gitarista, basgitara a cajón (akustické perkusie), náš repertoár tvoria moderné hity 20. a 21. storočia v akustickom prevedení, ktoré neurazia žiadne ucho :) Pre viac informácii si môžete pozrieť naše promo videá na našom webe :)
Odpovedať
Profilova fotka
@wooders Dakujem velmi pekne za ponuku ale medzičasom sme sa už dohodli s inou kapelou. Ešte raz ďakujem a prajem pekný deň :-)
Odpovedať
ahoj moonl, prezradis koho ste nasli ? hladame tiez nieco do sturova, dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, sme Ľudová hudba Bojňanci a pôsobíme v rámci celého Slovenska. Pozrite si náš profil kde nájdete aj viac informácií. :-) ;-) Čo sa týka vystúpenia na SVADBÁCH: KOMPLETNÝ SVADOBNÝ BALÍK: hranie pri odobierke + vyprevadenie + živá hudba do rána s ozvučením + DJ + hranie pri stoloch. (možnosť dohody už podľa požiadaviek) + možné doobjednanie starejšieho. VIAC NA NAŠOM PROFILE :-)
Odpovedať
Ahoj sme energická kapela však pozri video :) a máme aj svojho DJ ak je treba
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem vsetkým, ktorí mi napísali, ale medzičasom sme sa už dohodli s jednou kapelkou len žial neviem či sa tu dá zmazať toto forum keďže je už neaktuálne :( ešte raz dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?