Kapela na máj 2019

Dobry den,hľadám kapelu,ktora hra aj ľudové a moderné pesničky a popritom pusta aj hudbu z CD ako DJ...dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@misa333 Dobrý deň prajem, viem že hladáte kapelu, ale nebolo by rozumenejsie mať aj DJ-a. Videl som a pracoval som S X kapelami a žiadne z nich nevedela zastupit ulohu DJ-a ani z daleka... ak taka existuje rád ju spoznám.. vzdy pustali pesnicky uplne od veci, cez prestavku ine kafe, horkyze slize pripadne nejakú francuzku hatmatilku... ak mozem doporucit zavolajte si akeho kolvek DJ-a za 100-200€ ktorý sa napoji na ich aparaturu a vam zahrá to co si budete priat... aby kapela robila aj DJ-a = to nebude nikdy 100% vysledok. S pozdravom
Odpovedať
@dudo12334 dakujem za návrh, porozmýšľam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj ponukam.kapelu a dj.....termin mame volny
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Dobrý deň, pôsobím v akustickej kapele Wooders. Sme v zložení spevák/gitarista, sólový gitarista, basgitara a cajón (akustické perkusie), náš repertoár tvoria moderné hity 20. a 21. storočia v akustickom prevedení, ktoré neurazia žiadne ucho :) Pre viac informácii si môžete pozrieť naše promo videá na našom webe :)
Odpovedať
Profilova fotka
@dudo12334 myslíš ??? ;-) pri všetkej úcte jedna otázka v čom že je taký nenahraditeĺný Dj ??? ( 16 rokov som robil Dj-a) teraz asi 7 rokov hráme s kapelou, ked sa nás pýtaju buduci novomanzelia ci vieme nieco aj pustit samozrejme nieje problem, stale mame so sebou CDJ2000 pre taketo specialne poziadavky a ver že sa este nestalo že by sme pocas noci museli vytahovat playere. :-D maximálne tak na prvý tanec. Pocas prestavok pustame muziku na pocuvanie ako aj kazdy Dj s USB kluča a uistujem Ta že žiadne AC DC to nieje... :-) Skor si myslim ze to vzdy zaleží od osadenstva , lokality, a hlavne kvality repertoaru a skusenosti ci už kapely alebo Dj-a . Skor by ma zaujimalo ako si poradi Dj s takým redovým tancom kde treba spievat mena popripade pribuzenske vztahy aktuálne tancujucich svadobcanov. Polnocne zacepcenie ....??? tiež si myslim že ma svoje caro ked je nazivo zaspievané trojhlasne ako pustene s cd alebo USB hlavne ked si to mozes nakombinovat s menami mladomanželov a prisposobit sa starejšiemu,Alebo vystrájačka či už pred domom alebo pred kostolom... atd atd... Dalšia vec, všetci velmi dobre poznáme problém ked maš svadbu v lete a v sále 40 stupnov a všetci svadobčania ti do desiatej večera utekajú von pod stromy a môžeš hrať aj nebesku muziku v tom teple ich to nebavi... dobrá kapela zobere nástroje harmoniku bubon dáke trubky saxofony a bavenica open air može začať. Podľa mna ma dobrá kapela iba výhody. Samozrejme nie je kapela ako kapela a tiež Dj ako Dj Ideálne je v oboch prípadoch zažiť na vlastnej koži poprípade pozrieť referencie !!! Možno dlhy prispevok ale musel som zareagovat. Všetko dobré prajeme! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zunaband súhlasím, žial taku dobrú kapelu som ešte nevidel, píšem moje skúsenosti kedy prišla kapela s bednami za 300e, ktoré hrali tak ako moj telefon, pustali a hrali hluposti = nikto im na to netancoval... atd... zial mal som negativnu osobnu skusenosť... ty si opísal ideálnu kapelu... taká kapela určite nehrá v 5-6 miestnom obsadený za 400e ale za 1200e a viac a urcite pouzívate kvalitnu techniku a nie Tesla reprobedničky a MP3 prehrávač s Metalovou muzikov :) heh a v čom je DJ lepši? - obyčajný DJ alebo obyčajná kapela sa rovná hodnote Jukeboxu... Kvalitný DJ = zábava do rána bieleho bez nudných prestávok, rozprávanie vtipov, zastupenie funkcie starejšieho a o svetelných efektoch ani nehovoriac (nemyslim tie cirkusove prskavky ale dospele BEAM hlavy) plus ja ako VideoDJ, ked zapnem Just Dance - mozem smelo povedat že žiadna kapela, cirkusant ani nič iné nerozputa väčší ošial... PS: rejdový tanec s takýmito požiadavkami je len na východe, v iných kútoch slovenska to nie je zvykom aby som hovoril resp kapela spievala mená... Pozdravujem ta a prajem veľa uspechov :)
Odpovedať
Profilova fotka
: @dudo12334 V pohode veď som aj napísal, že nie je kapela ako kapela a Dj ako Dj ... niektorí to myslia s muzikou vážne čo sa následne aj patrične prejaví na spokojnosti. :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?